Bålkøkken nyheder 2019

Nye bålfade

I 2019 udvides Bon-fire sortimentet med to nye bålfade i stål. Det ene i str. Ø70 cm og det andet med en diameter på 80 cm.

Bålfadene kan bruges hver for sig, men de kan også kombineres med det øvrige Bon-fire båludstyr. Bon-fire 3-ben passer oven på bålfadenes ben og kan stå stabilt henover, så der kan laves mad sikkert og effektivt på bålkøkkenet.

 

Flere anvendelsesmuligheder

Et bålfad giver både lys, varme og hygge i haven, samtidig med at det gør det lidt nemmere at lave mad over bål. Bålet kommer op i højden, så du har en bedre arbejdshøjde, tillige med at bålet er under mere kontrollerede forhold, end hvis det er placeret direkte på jorden.

Et bålfad er altid perfekt til snobrødsbagning og til at riste pølser eller skumfiduser, men i kombination med Bon-fire’s 3-ben eller basissættet har du faktisk et helt udekøkken ved hånden. På den måde omdanner du hurtigt bålfadet til en grill, hvor du kan tilberede et helt festmåltid over bålets flammer og de efterfølgende gløder.

Se de nye bålfade i fysisk butik – find din nærmeste forhandler af Bon-fire bålkøkken nyheder 2019 ved hjælp af vores forhandlerkort.