Bålkøkken sortiment

Madlavning og hygge for alle i familien

Bon-fire bålkøkken er en serie af produkter til madlavning over bål. Bålkøkkenet er bygget op omkring et Bon-fire 3-ben, som kan placeres over bålet på jorden eller over et bålfad. Ved hjælp af kæderne hænger du Bon-fire Grillrist, Bon-fire Gryde eller en af de mange andre Bon-fire produkter til bålkøkkenet op på 3- benet, som placeres over bålet. Der kan nu laves mad som i et indendørs køkken – blot ude i den friske luft, under åben himmel og helt uundgåeligt med meget mere hygge som bonus. Både før, under og efter madlavningen kan hele familien være med.

 

Bålkøkken produkter er til livet i udekøkkenet

Bon-fire bålkøkken er holdbare kvalitetsprodukter, der er fremstillet til at blive brugt i mange år, samtidig med at der findes et produkt til alle nødvendige gøremål i udekøkkenet.

Bon-fire sortimentet indeholder bålfade i forskellige højder, der kan bruges både med og uden resten af bålkøkkenet. Takket være de forskellige grillriste, BBQ-pander og gryder, som hænges på 3-benet kan du lave alle tænkelige lækre retter over bål. Prøv også at tilberede kaffe, the eller kakao i Bon-fire kanden – de varme drikke smager ekstra skønt, når de er lavet over flammerne. 3-benet fås i 2 størrelser og er delbart for nem opbevaring og transport, ligesom du kan tilkøbe en tipi til at overdække og beskytte dit bålkøkken, når det ikke er i brug. Ligeledes findes der opbevarings- og transporttasker til det meste tilbehør.

På Bon-fire pandekagepanderne steges de lækreste pandekager, som både store og små er vilde med. Som prikken over i’et kan familien få lune popcorn ved at bruge Bon-fire Poptop i kombination med en pandekagepande.

Du rører, vender og og øser op med den matchende bestikserie, som består af  alle nødvendige dele, du har brug for i bålkøkkenet. Ligeledes er det ligetil at rydde op efter de hyggelige timer rundt om bålet, da Bon-fire skraldespanden m. jordspyd altid er lige ved hånden og på praktisk vis kan klappes sammen, når den ikke er i brug, samt opbevares og transporteres i den medfølgende taske.

Find Bon-fire bålkøkken og Bon-fire tilbehør hos vores forhandlere over hele landet.

Søg eventuelt efter din nærmeste forhandler via vores Forhandlerkort