Støbejern

Optimal varme

Bon-fire støbejernsserie er produkter til grill- og bålkøkkenet. Udover at være udviklet til Bon-fire bålkøkkenet, er støbejernsprodukterne også særdeles anvendelige på gas- og kulgrill. Brug fx Bon-fire Pizzaplade i din gasgrill og oplev at få en supersprød pizzabund takket være den høje varme, som støbejernet afgiver til bunden nedefra, tillige med at fugten ledes væk via pizzapladens huller.

Støbejern tåler meget høj varme, hvilket betyder, at med produkter i støbejern opnår du derfor en jævn og optimal varmefordeling samt en varme, som holder længe, når først støbejernsproduktet er varmet op.

 

Garanti for de helt rigtige grillstriber og grillsmag

Sæt dig godt til rette på træstub eller sten rundt om Bon-fire bålgrillen i støbejern, og du er garanteret nogle hyggelige timer. Hvad menuen står på lige netop den her gang, bestemmer du helt selv, men mulighederne er mange, da Bon-fire har udstyr til enhver form for madlavning over bålet, og der er næsten garanti for succes, da kød og grøntsager uundgåeligt får de helt rigtige grillstriber og grillsmag, når du bruger Bon-fire støbejernsprodukterne.

Se alle Bon-fire produkter i støbejern under STØBEJERN SORTIMENT