Støbejern sortiment

Bon-fire støbejern er velegnet til både grill- og bålkøkkenet

Bon-fire Støbejernssortiment består af produkter, som er velegnede til både grill- og bålkøkkenet. Støbejern tåler meget høj varme, holder optimalt på varmen og holder på varmen længe, når først det er varmet op. Det betyder, at fx Bon-fire Dutch Oven og Bon-fire Kasserolle i støbejern er ekstra gode til slow cooking, fordi de holder så godt på varmen, at det faktisk er energibesparende, når der skal laves simremad.

 

Med Bon-fire støbejern opnår du den helt rigtige grilleffekt

Produkterne er dog også særdeles gode til “fast grilling” og lynstegning, da støbejern netop tåler meget høj varme. Derudover er støbejern et åbent materiale, hvor støbejernets utallige små porer optager fedt- og smagsstofferne fra kødet, der tilberedes på støbejernsudstyret. Herved opnås den helt rigtige effekt, nemlig at kødet bliver stegt i sit eget fedt. Bon-fire Grillrist m. steakmønster, Bon-fire Grillplade og Bon-fire Stegeplade samt Bon-fire Bålgrill med grillriste i støbejern er således perfekte til at grille flere slags kød og bliver kun endnu bedre med tiden.

 

Rengøring af Bon-fire støbejern

Det er vigtigt, at støbejernsprodukterne ikke vaskes i opvaskemaskine. Det udtørrer materialets porrer og forringer evnerne. Støbejernsprodukterne er ganske nemme at rengøre ved blot at vaske dem med det samme og give en smule olie, så står pande, gryde og kasserolle m.fl. helt perfekt og er klar til næste gang, der skal kokkereres.

Find Bon-fire støbejernsprodukter hos vores forhandlere over hele landet.

Søg eventuelt efter din nærmeste forhandler via vores Forhandlerkort