Efterårsmad - Opskrifter

Når dagene bliver kortere, bladene skifter farve og vinden oftere tager til, så er det tid til efterår og dermed lyst til andre retter på bålkøkkenet. Varmende supper af rodfrugter i sæson giver glade maver, samtidig med at bålet varmer og hygger i haven. Prøv Bon-fire’s efterårsfavoritter tilberedt over bål, som du finder herunder.

Hokkaidosuppe

Her er en efterårsklassiker på bål og især populær hos børn og voksne til Halloween: Hokkaidosuppe m. rygeost og cremefraiche samt topping af æbletern og ristede græskarkerner. Se også fremgangsmåden i videoen – klik blot på billedet.

Bon-fire Hokkaidosuppe opskrift

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Se også videoen (klik på billedet) og tjek ud, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe smager lækkert og luner dejligt på en grå efterårsdag. Her en smagfuld men mild kartoffelsuppe, som også er for børn. Vi viser præcist, hvordan den tilberedes på bålkøkkenet i videoen, som du finder ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Kartoffelsuppe opskrift

Æbleflæsk

Den førsteklasses danske ret, æbleflæsk, vækker glæde og gode minder hos mange, og æbleflæsk er tilmed så nemt at tilberede på Bon-fire bålkøkkenet. Her får du opskriften på Æbleflæsk à la Bon-fire. En video, der viser dig hvordan, du skal gøre, finder du ved at trykke på billedet.

Bon-fire Æbleflæsk opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskriftshæfte