Forårsmad - Opskrifter

Når de første tulipaner og krokus titter frem af vinterens kolde jord, og træer og buske viser deres knopper frem, ved vi, at nu er foråret på vej. Foråret betyder lys, højere temperaturer og mildere vejr – og foråret betyder endnu mere lyst til at komme ud og få startet grill og bålsted op. Find derfor Bon-fire’s bedste opskrifter på forårsmad herunder.

Hotdogs med lammepølser

Hotdogs med lammepølser, toppet m. syrlige rødløg og timian.
I påsken er det tradition at spise lam, men har du ikke lige tiden eller færdighederne til at tilberede den helt store middag med eksempelvis lammeculotte og lign. … så lav i stedet en “lammehotdog” over bål.
Klik på billedet og se i videoen, hvordan du gør. God Påske! 🌷🐣🐑

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Se også videoen (klik på billedet) og tjek ud, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Sliders

Sliders, dvs. små burgere af den børnevenlige slags, er supernemme at lave på et bålkøkken og en ret, hvor børnene altid kan være med. Klik på billedet og se videoen, hvor vi viser, hvor nemt det er at lave de populære Sliders, som kan fyldes med lige det, børn og voksne bedst kan lide.

Bon-fire Sliders opskrift

Svinekæber i påskeøl bourguignon m. ramsløg og bagt kartoffelmos

Her får du en herligt velsmagende simreret, som er god at tilberede over bål, hvor der samtidig er tid til at nyde hyggen omkring bålet.

Opskriften er udarbejdet af Carsten Sørensen, som det vindende bidrag af Bon-fire påskekonkurrencen 2019, hvor den bedste opskrift på en ret med tilberedning på bålkøkkenet blev udvalgt.

Svinekæber i påskeøl bourguignon m. ramsløg og bagt kartoffelmos opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskrifthæfte