Karry hotdogs med kokosmælk-løgkompot

Hvem kan ikke lide en god hotdog? Få her opskriften på en fantastisk hotdog med et spicy touch. Alt til samlingen af denne karry hotdog med kompot bestående af løg kogt ind med kokosmælk er selvfølgelig tilberedt over bål. Se endvidere hele fremgangsmåden her i videoen.

Ingredienser til 4 stk.

 

4 løg

4 tsk. rød karrypasta

Karrypulver

1 dåse kokosmælk

4 hotdog pølser

4 pølsebrød

Fedtstof til stegning

Ristede løg

Sådan gør du

 

  1. Tænd op i bålet under et Bon-fire 3-ben med grillrist og halv BBQ pande påmonteret.
  2. Hæld fedtstof på BBQ panden og lad det varme op, hvorefter løgene kommes på panden og karrypastaen tilsættes og blandes godt med løgstykkerne. Lad det svitse indtil løgene har fået lidt farve og er blevet bløde.
  3. Derefter tilsættes en dåse kokosmælk som giver sødme til løgene. Det hele skal stå og koge ind, indtil løgene er blevet lækkert bløde og karamelliseret.
  4. Samtidig lægges pølserne på grillristen ved siden af og grilles brune efter behag. Pølserne drysses med karrypulver, hvis man ønsker lidt ekstra karrysmag til sin hotdog.
    Ligesom hotdog brødene lunes på grillristen i de sidste par minutter, inden pølser og løgkompot er helt færdigtilberedt.
  5. Til sidst samler man sin hotdog med en pølse i midten, godt med kokosmælk-løgkompot ovenpå og ristede løg på toppen. Velbekomme!

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere opskrifter på forårsmad og andre lækre sæsonbestemte retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskrifthæfte