Amazonas

Amazonas tilbyder produkter til dit helt eget fristed – i haven såvel som indendørs. Med en hængekøje, hængestol eller en af de andre flotte og komfortable møbler er du til enhver tid sikret en behagelig stund.

 

Hængekøjer til glæde og gavn over hele verden

Et AMAZONAS motto siger: “Hammocks make you happy”, og siden 1995 har Amazonas netop gjort kunder over hele verden glade med deres farvestrålende, originale brasilianske bomuldshængekøjer i bedste kvalitet.

I dag er AMAZONAS repræsenteret i mere end 40 lande verden over, og virksomheden har etableret sig som Tysklands førende grossist af hængekøjer, rammer og tilbehør.

 

Amazonas har høje standarder

AMAZONAS skylder en særlig tak til den oprindelige brasilianske hængekøje-tradition, hvor hængekøjerne siden 1996 er blevet produceret på AMAZONAS’ egen fabrik i det nordøstlige Brasilien i epicenteret af al hængekøje-produktion i hele Sydamerika.

I produktionen vægtes fair arbejdsvilkår og ordentlige produktionsforhold. Fx er den moderne produktionshal udstyret med et nyt udsugningssystem for at sikre et støvfrit arbejdsmiljø.

Alle standere fra bæredygtigt forvaltede skovområder til hængekøjer og -stole produceres af AMAZONAS’ partnerproducentvirksomhed i Polen.

Ligesom AMAZONAS indkøbskontor i Shanghai arbejder for at sikre den høje kvalitet af virksomhedens ULTRA-LIGHT-sortiment, hvor der udføres direkte kvalitetskontrol i løbet af produktionen.

Hængekøjer

Hængestole

Træmøbler & Standere

Ultra-light

Til babyer og børn

recycling
fsc
Wood_Save_the_nature
Interseroh

Amazonas for alle

Foruden kerneområdet af bomuldshængekøjer, hængestole og standere dertil, tilbyder virksomheden en udendørslinje, AMAZONAS ULTRA-LIGHT, der består af ekstra lette hængekøjer og tilbehør for eventyrere og til overlevelsesture i det fri. Amazonas Ultra-light

Derudover har AMAZONAS-mærket også sin egen baby- og småbørnslinje, AMAZONAS BABY WORLD, der indeholder et bredt udvalg af babyhængekøjer, bæresystemer og hængestole til børn samt tilhørende standere.

Sidst men bestemt ikke mindst er der de eksklusive træmøbler med designnavne som Globo, Siena, Swing Lounger m.fl.

 

Amazonas er lig med social ansvarlighed

Eksporten af ​​AMAZONAS hængekøjer sørger i dag for, at mere end 100 medarbejdere hver dag er sikret et ordentligt job i Brasilien. Størstedelen af ​​dem betales 2-3 gange mindstelønnen i landet, hvilket giver dem og deres familier en stabil indkomst.

Derudover er de sikret sociale standarder, der i vid udstrækning er usædvanlig i landdistrikterne i Brasilien, såsom social sikring, sygesikring og betalte ferier.

Eksporten til Europa giver yderligere fordele for de brasilianske ansatte, fx ved at kvaliteten af ​​de råvarer, der bruges, svarer til europæiske standarder. Miljøkompatibiliteten af ​​de anvendte farvestoffer skåner floder og vandløb i Brasilien, hvilket også betyder et sundere arbejdsmiljø for de arbejdstagere, der forarbejder den farvede bomuld. Høreværn anvendes desuden praktisk taget ikke andetsteds end i virksomhedens fabrik.

For at sikre den høje kvalitet på produkterne bliver hængekøjerne analyseret med jævne mellemrum for azofarvestoffer, tungmetaller, formaldehyd og andre forurenende stoffer.

 

Amazonas vægter miljøansvar og bæredygtighed højt

Da bomuldsproduktion er omkostningsfuldt for miljøet især, tager AMAZONAS alle forhold for at sætte så lille et aftryk på klimaet. Restbomulden fra produktionen af bomuldshængekøjerne opsamles, og fordi restfibrene er kortere end ved den originale proces, bruges de igen ved at supplere med 15% polyestertråd,  så intet går til spilde i produktionen.

Ligeledes bruger virksomheden FSC-certificeret træ fra ansvarligt forvaltede skove til produkterne. Produkter med FSC-mærket sikrer, at skovene anvendes i overensstemmelse med de sociale, økonomiske og økologiske krav i nutidens og fremtidens generationer.

Derudover samarbejder AMAZONAS med Interseroh, som er en af de førende genbrugs- og miljøtjenesteudbydere i Tyskland. Med deres hjælp genbruger virksomheden sit emballagemateriale og bidrager dermed aktivt til at reducere CO2-udledningen.

Deres innovative genanvendelsesprocesser og aktive tiltag for bæredygtighed vedrørende emballageforbruget sparer over 13.200 kg CO2 hvert år.
Dette svarer til den gennemsnitlige CO2-udledning af en B-klasse bil, der rejser 76.700 km.

Så du kan med god samvittighed læne dig tilbage i en AMAZONAS hængekøje eller -stol og slappe af med fuldstændig ro i sindet. Læs mere om AMAZONAS her:  Amazonas katalog

Bon-fire ApS har haft agentur på Amazonas i Skandinavien siden 2008, og helt fra start af har produkterne været en succes i Norden. Se også Bon-fire’s andre agenturer.

Du finder et varierende udvalg af Amazonas produkter i følgende fysiske butikker: Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg samt hos de nedenstående forhandlere.

Webbutikker

Udenlandske

Amazonas Baby

Finland

Kodin1 Home Furnishing Nordic AB, Box 605, 251 06 Helsingborg, SE

Trademax Home Furnishing Nordic AB, Box 605, 251 06 Helsingborg, SE

 

Færøerne

P/F Borg, XL-Byg   Stangavegur 5, 700 Klaksvík

P/F Havnar Timburhandil, XL-Byg   Heykavegur 4, 110 Tòrshavn

 

Island

Bauhaus Reykjavik   Lambhagavegur 2-4, Grafarholt, 113 Reykjavik

 

Norge

KosDesign   Brendehaugen 3, 6065 Ulsteinvik

 

Sverige

badshop.se  Hans Michelsensgatan 9, 211 20 Malmö

Bauhaus Sverige   Ströbogatan 10, 602 23 Norrköping

Buildor AB   Armégatan 40, 171 71 Solna

Bygghemma Sverige AB   Postmästeregatan 18, 572 22 Oskarshamn

Byggmax AB   Box 6063, 171 06 Solna

byggshop.se    Hans Michelsensgatan 9, 211 20 Malmö

Chilli    Home Furnishing Nordic AB, Box 605, 251 06 Helsingborg

furniturebox.se  Home Furnishing Nordic AB, Box 605, 251 06 Helsingborg

golvshop.se  Hans Michelsensgatan 9, 211 20 Malmö

Kila Möbler AB   Kila 1, 611 90 Ålbergå

Litenleker.se/OnTheMoon AB   Fornandergatan 1, 392 33 Kalmar

Pickpack Reseutrustning   Box 110 40, 100 61 Stockholm

Trademax  Home Furnishing Nordic AB, Box 605, 251 06 Helsingborg