Inspiration
Med Bon-fire køkkenet har I mulighed for at tilberede lækker mad på en ny og spændende måde. Hjemme på terrassen, ved sommerhuset, på stranden, i skoven, ja, hvor som helst. Det er hyggeligt og nemt – og med Bon-fire kan I både grille, stege og koge over bålet på én gang.
Steg f.eks. bøfferne og grøntsagerne på grillen, mens de nye kartofler koger i Bon-fire gryden, eller tilbered en herlig paella i BBQ panden, mens børnene bager snobrød til. Mulighederne er mange. Derfor har vi udviklet opskrifter, der er lette at gå til – og som viser den bedst mulige udnyttelse af jeres Bon-fire køkken.
Se inspirationsvideoer:
Bon-fire Burger i haven
En cheeseburger er altid populær blandt både børn og voksne, og selvfølgelig kan du også tilberede alt til en lækker cheeseburger på Bon-fire bålkøkkenet. Ved brug af grillrist samt halv BBQ pande på Bon-fire 3-benet griller og steger du nemt bøffer, bacon, grønt og andet, der gør burgeren til et hit.
Bon-fire I skoven
Tag med Bon-fire i skoven! Hvad kan næsten være mere hyggeligt end at samles omkring bålet og tilmed muntre sig med at riste skumfiduser. “Campfire S’mores” er en indgroet og ægte grill- og båltradition i de store engelsktalende lande, og her får du den à la Bon-fire – afsluttet med en gang brandvarme popcorn poppet over bål i Bon-fire Poptop.
Bon-fire Jambalaya
Jambalaya er en kreolsk/cajun-ret, traditionelt fra sydstaten Louisiana i USA, og en ret med oprindelse i det spanske, afrikanske og franske – især provencalske – køkken. Jambalaya består hovedsageligt af kød og grøntsager blandet med ris, der kan tilberedes efter mange forskellige opskrifter. Fælles for opskrifterne er, at de indeholder ris og forskellige grøntsager i en blanding kendt som den “hellige treenighed” i Cajun-madlavning, der består af løg, selleri og grøn paprika, men andre grøntsager som gulerødder, tomater, chili og hvidløg anvendes også. Dertil kommer så kød, fisk, skaldyr o.l.
Bon-fire Jambalaya er et mix af alle de traditionelle ingredienser tilberedt over bål i Bon-fire gryde ophængt på Bon-fire 3-ben.
Bon-fire Samling ved sø
Det er nemt at sætte et Bon-fire Bålkøkken op. Her er dog alligevel en kort video, der viser, hvordan Bon-fire bålkøkkenet nemt samles og monteres. Bemærk at du også kan få smarte tasker til transport og opbevaring til dit Bon-fire bålkøkken, – tilmed fås en praktisk foldbar skraldespand med jordspyd, så det bliver nemt at rydde op efter måltidet i naturen.
Bon-fire Risotto
Risotto er en velkendt italiensk ret bestående af ris kogt i bouillon og tilsat grøntsager. Her tilberedes Bon-fire risottoen med løg og champignon i Bon-fire Halv BBQ Pande. Risottoen serveres med grillede tigerrejer på spyd. De grilles blot på grillristen ved siden af ris og grøntsager, der simrer i den halve BBQ pande. Begge dele kan nemlig hænges op på Bon-fire 3-benet over bålet. Så nemt, smart og effektivt er et Bon-fire Bålkøkken.
Bon-fire Det mobile bålkøkken
Den første video nogensinde, hvor Bon-fire bliver præsenteret. Her ses alt det fantastiske, et Bon-fire bålkøkken kan tilbyde – ikke mindst som hyggeligt samlingspunkt for familie og venner.