Om Bon-fire

Bon-fire står for funktionelle kvalitetsprodukter, der er prisvenlige, og som fremmer det gode udeliv.

Et bålkøkken fra Bon-fire forener hyggen ved et bål med alt det bedste fra en grill. Der er ingen besværlig teknik, men til gengæld stor fleksibilitet. Du har mulighed for at lave al slags mad på en ny og spændende måde, hjemme i haven, i sommerlandet, ja, hvor som helst og når som helst på året. Det betyder, at man ikke kun behøver at nøjes med grillmad og snobrød.

Med Bon-fires bål- og grilludstyr er du sikker på hyggelig udendørs madlavning tilberedt på redskaber af høj kvalitet, og som tåler at blive brugt. Hvadenten du har lyst til at koge, stege eller grille kan du gøre det med et Bon-fire bålkøkken – ja, du kan tilmed poppe popcorn og lave kaffe! Der er et produkt til enhver form for tilberedning.

Det hyggelige og sjove ved et Bon-fire bålkøkken er især, at alle kan være med, store som små, når der skal kokkereres over bål.

Du finder vores produkter hos forhandlere over hele landet, i byggemarkeder og online. Hele sortimentet af bålkøkken-udstyr finder du HER og støbejernsprodukterne HER.

Det Mobile Bålkøkken