OnePot Pasta

Når det skal være nemt, er en OnePot-ret et hit – også over bål. Hele retten tilberedes i én gryde. Bare hæld alle ingredienserne i, lad det koge, boble og simre og vupti, har du et lækkert måltid i ét! Her får du opskriften på en OnePot Pasta med spinat og fløde, tilberedt i én Bon-fire gryde. Det er både nemt, vegetarisk og smager superlækkert. Se ligeledes fremgangsmåden i videoen herunder.

Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.

OnePot Pasta tilberedt over bål i Bon-fire emaljegryde.

INGREDIENSER

Til 2 personer

 

200 g pasta, fx spaghetti

2 dl. squash, skåret i tern

2 dl. babyspinat (50-75 g)

2 dl. bouillon

1 dl. løg, skåret i tern

2 fed hvidløg

2,5 dl fløde

2 spsk. olivenolie

Et par blade frisk basilikum

Salt og peber

 

TIL TOPPING:

Frisk basilikum

Revet citronskal fra en økologisk citron

Revet parmesan

1 dl pinjekerner, ristede

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Begynd med at tænde bål, så der er masser af varme og glødende kul til at tilberede maden over.
    Sæt derefter Bon-fire 3-benet med gryde henover bålet.
  2. Først tørristes pinjekernerne i gryden, indtil de er let gyldne. Tages af varmen og gemmes i en skål til toppingen.
  3. Bland dernæst alle ingredienserne (undtagen det til topping) i Bon-fire gryden, hæng den op over bålet og læg låg på. Lad det koge op og koge med låg på i ca. 15 minutter.
  4. Kig til retten og rør i den et par gange i løbet af kogetiden. Spinaten skal “falde sammen”, og retten skal tykne let.
  5. Når pastaen er færdig, og retten kogt sammen, tages gryden af 3-benet, og OnePot pasta-retten anrettes og serveres med det samme.
  6. Øs op i et par dybe tallerkener eller skåle og top OnePot-pastaen med revet parmesan, revet citronskal, basilikum og ristede pinjekerner. Velbekomme!

Bon-fire Opskrifthæfte

 

Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

MÅSKE HAR DU OGSÅ LYST TIL AT PRØVE...