OnePot Pasta
Når det skal være nemt, er en OnePot-ret et hit – også over bål. Hele retten tilberedes i én gryde. Bare hæld alle ingredienserne i, lad det koge, boble og simre og vupti, har du et lækkert måltid i ét! Her får du opskriften på en OnePot Pasta med spinat og fløde, tilberedt i én Bon-fire gryde. Det er både nemt, vegetarisk og smager superlækkert. Se ligeledes fremgangsmåden i videoen herunder.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/20220222_102930-300x225.jpg)
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/IMG_1064-rotated-e1695732854144-300x220.jpeg)
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/MVI_0593-frame-at-0m10s-300x169.jpg)
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/MVI_0596-frame-at-1m2s-300x169.jpg)
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/MVI_0596-frame-at-1m40s-300x169.jpg)
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/MVI_0596-frame-at-1m56s-300x169.jpg)
![](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/MVI_0598-frame-at-0m32s-300x169.jpg)
![OnePot Pasta tilberedt over bål i Bon-fire emaljegryde.](https://bon-fire.dk/wp-content/uploads/2023/09/20220222_115326-300x225.jpg)
INGREDIENSER
Til 2 personer
200 g pasta, fx spaghetti
2 dl. squash, skåret i tern
2 dl. babyspinat (50-75 g)
2 dl. bouillon
1 dl. løg, skåret i tern
2 fed hvidløg
2,5 dl fløde
2 spsk. olivenolie
Et par blade frisk basilikum
Salt og peber
TIL TOPPING:
Frisk basilikum
Revet citronskal fra en økologisk citron
Revet parmesan
1 dl pinjekerner, ristede
FREMGANGSMÅDE:
- Begynd med at tænde bål, så der er masser af varme og glødende kul til at tilberede maden over.
Sæt derefter Bon-fire 3-benet med gryde henover bålet. - Først tørristes pinjekernerne i gryden, indtil de er let gyldne. Tages af varmen og gemmes i en skål til toppingen.
- Bland dernæst alle ingredienserne (undtagen det til topping) i Bon-fire gryden, hæng den op over bålet og læg låg på. Lad det koge op og koge med låg på i ca. 15 minutter.
- Kig til retten og rør i den et par gange i løbet af kogetiden. Spinaten skal “falde sammen”, og retten skal tykne let.
- Når pastaen er færdig, og retten kogt sammen, tages gryden af 3-benet, og OnePot pasta-retten anrettes og serveres med det samme.
- Øs op i et par dybe tallerkener eller skåle og top OnePot-pastaen med revet parmesan, revet citronskal, basilikum og ristede pinjekerner. Velbekomme!