Efterårsmad - Opskrifter

Når dagene bliver kortere, bladene skifter farve og vinden oftere tager til, så er det tid til efterår og dermed lyst til andre retter på bålkøkkenet. Varmende supper af rodfrugter i sæson giver glade maver, samtidig med at bålet varmer og hygger i haven. Prøv Bon-fire’s efterårsfavoritter tilberedt over bål, som du finder herunder.

Efterårsmad - Opskrifter. Bon-fire Hokkaidosuppe.

Hokkaidosuppe

Her er en efterårsklassiker på bål og især populær hos børn og voksne til Halloween: Hokkaidosuppe m. rygeost og cremefraiche samt topping af æbletern og ristede græskarkerner. Se også fremgangsmåden i videoen – klik blot på billedet.

Bon-fire Hokkaidosuppe opskrift

Opskrifter. Kaffe à la Bon-fire.

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Kaffe hører til forår, sommer, vinter og efter et godt måltid efterårsmad. Se også videoen (klik på billedet) og tjek ud, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Vintermad - Opskrifter. Bon-fire Kartoffelsuppe.

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe smager lækkert og luner dejligt på en grå efterårsdag. Her en smagfuld men mild kartoffelsuppe, og efterårsmad som også er for børn. Vi viser præcist, hvordan den tilberedes på bålkøkkenet i videoen, som du finder ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Kartoffelsuppe opskrift

Pandekager

Saml hele familen, store som små, ældre og yngre, omkring et bålsted og bag de lækreste pandekager – det er hygge! ?? Få opskriften herunder og se hvordan I laver pandekager på den specialdesignede Bon-fire pandekagepande, der passer til vores bålkøkken. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Pandekager opskrift

Popcorn

Her får du opskriften på popcorn og bålhygge for både store og små. Når du vil lave popcorn over bål, er en Bon-fire Poptop uundværlig – den smarte top passer på vores specialdesignede Bon-fire pandekagepande, som begge fås i to forskellige størrelser. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Popcorn opskrift

Snobrød

Ryk sammen omkring et bålsted og bag de lækreste snobrød – det er hyggeligt, varmer dejligt og smager godt! ?? Få opskriften herunder og se, hvordan I laver snobrød på den specialdesignede Bon-fire snobrødspind, der er hul, så varmen kan cirkulere, og brødet derved bages optimalt indefra. Hullet i snobrødet fra Bon-fire snobrødspinden passer desuden præcist til en hotdogpølse. Eller prøv at fylde brødene med ost, nutella, chokolade og lign. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Snobrød opskrift

Vintermad - Opskrifter. Bon-fire Æbleflæsk

Æbleflæsk

Blandt mange gode opskrifter på efterårsmad finder vi den førsteklasses danske ret, æbleflæsk, som vækker glæde og gode minder hos mange – og æbleflæsk er tilmed så nemt at tilberede på Bon-fire bålkøkkenet. Her får du opskriften på Æbleflæsk à la Bon-fire. En video, der viser dig hvordan, du skal gøre, finder du ved at trykke på billedet.

Bon-fire Æbleflæsk opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere opskrifter på efterårsmad og andre lækre sæsonbestemte retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskriftshæfte