Forårsmad - Opskrifter

Når de første tulipaner og krokus titter frem af vinterens kolde jord, og træer og buske viser deres knopper frem, ved vi, at nu er foråret på vej. Foråret betyder lys, højere temperaturer og mildere vejr – og foråret betyder endnu mere lyst til at komme ud og få startet grill og bålsted op. Find derfor Bon-fire’s bedste opskrifter på forårsmad herunder.

Bøf m. grillet asparges og nye kartofler

Med Bon-fire Grillrist m. steakmønster i støbejern griller du de flotteste bøffer! Her får du opskriften på bøf serveret med nye grillede asparges og nye kartofler – alt sammen tilberedt på Bon-fire bålkøkkenet og støbejernsristen. Se også den tilhørende video ved at klikke på billedet.

Bøf med grillet asparges og nye kartofler opskrift

Grydebrød bagt i støbejernskasserolle

Her er opskriften på det lækre Bon-fire Grydebrød. Som navnet antyder bages det i en gryde eller som her i vores kasserolle i emaljeret støbejern sat ind i gasgrill. Brødet kræver kun få ingredienser og blot lidt gær – faktisk så lidt som på størrelse med en ært! Se også den tilhørende video ved at klikke på billedet. (På vores Youtube-kanal kan du både finde en video af, hvordan du forbereder dejen, og en video af hvordan brødet bages)

Bon-fire Grydebrød opskrift

Forårsmad - Opskrifter. Bon-fire Hotdogs med lammepølser.

Hotdogs med lammepølser

Hotdogs med lammepølser, toppet m. syrlige rødløg og timian.
I påsken er det tradition at spise lam, men har du ikke lige tiden eller færdighederne til at tilberede den helt store middag med eksempelvis lammeculotte og lign. … så lav i stedet en “lammehotdog” over bål.
Klik på billedet og se i videoen, hvordan du gør. God Påske! ???
Opskrifter. Kaffe à la Bon-fire.

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Se også videoen (klik på billedet) og tjek ud, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Sommermad - Opskrifter. Bon-fire Sliders.

Sliders

Sliders, dvs. små burgere af den børnevenlige slags, er supernemme at lave på et bålkøkken og en ret, hvor børnene altid kan være med. Klik på billedet og se videoen, hvor vi viser, hvor nemt det er at lave de populære Sliders, som kan fyldes med lige det, børn og voksne bedst kan lide.

Bon-fire Sliders opskrift

Forårsmad - Opskrifter. Bon-fire Svinekæber i påskeøl bourguignon.

Svinekæber i påskeøl bourguignon m. ramsløg og bagt kartoffelmos

Her får du en herligt velsmagende simreret, som er god at tilberede over bål, hvor der samtidig er tid til at nyde hyggen omkring bålet.

Opskriften er udarbejdet af Carsten Sørensen, som det vindende bidrag af Bon-fire påskekonkurrencen 2019, hvor den bedste opskrift på en ret med tilberedning på bålkøkkenet blev udvalgt.

Svinekæber i påskeøl bourguignon m. ramsløg og bagt kartoffelmos opskrift

Bon-fire Tarte tatin med banan

Tarte Tatin med banan

Her får du opskriften på en fransk klassiker med et twist. Denne Tarte Tatin laves nemlig med banan tilberedt i en Bon-fire støbejernspande på gasgrill.

Bon-fire Tarte Tatin m. banan opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere opskrifter på forårsmad og andre lækre sæsonbestemte retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskrifthæfte