Hotdogs med lammepølser
Her får du opskriften på hotdogs med lammepølser, toppet m. syrlige rødløg og timian. Det hele tilberedt over bål på Bon-fire bålkøkken.
I påsken er der tradition for at spise lam, men har du ikke lige tiden eller færdighederne til at tilberede den helt store middag med eksempelvis lammeculotte og lignende, så lav i stedet en “lammehotdog” over bål. Det smager mindst lige så godt og er superhyggeligt at samles om bålkøkkenet.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.




INGREDIENSER
4 personer / Tilberedning 20 min.
4 stk. lammepølser
4 stk. hotdogbrød
2 rødløg
1 citron
Sukker
Salt
Olie til grillning
Topping: Frisk timian, BBQ sauce
FREMGANGSMÅDE:
- Tænd op under bålkøkkenet, hæng risten op med påmonteret Bon-fire Halv BBQ pande.
- Hæld olie på panden og fritér løgene bløde og let gyldne.
- Tilsæt saften fra en citron og drys med friskkværnet salt samt en smule sukker.
- Læg pølserne på grillristen. Grill og vend pølserne et par gange, indtil de
har opnået et flot gyldent skind. - Læg derefter brødene på grillristen og brun dem let.
- Nu er du klar til at samle din hotdog. Server de lunde hotdogbrød med BBQ sauce og lammepølser i, toppet med syrlige løg og frisk timian. Velbekomme!