Hotdogs med lammepølser

Her får du opskriften på hotdogs med lammepølser, toppet m. syrlige rødløg og timian. Det hele tilberedt over bål på Bon-fire bålkøkken.
I påsken er der tradition for at spise lam, men har du ikke lige tiden eller færdighederne til at tilberede den helt store middag med eksempelvis lammeculotte og lignende, så lav i stedet en “lammehotdog” over bål. Det smager mindst lige så godt, og det er superhyggeligt at samles om bålkøkkenet.
På Bon-fire grillristen er det muligt at påmontere en halv BBQ-pande, så man både kan grille pølserne, lune hotdogbrød og tilberede garniture på samme tid. Det sparer tid og giver uanede muligheder for at tilberede forskellige ting over bålet.

 

Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.

Hotdogs med lammepølser tilberedt over bål på Bon-fire bålkøkken.

INGREDIENSER

4 personer / Tilberedning 20 min.

 

4 stk. lammepølser

4 stk. hotdogbrød

2 rødløg

1 citron

Sukker

Salt

Olie til grillning

Topping: Frisk timian, BBQ sauce

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Tænd op under bålkøkkenet, så der er godt med gløder og varme. Hæng så Bon-fire grillristen op inklusiv en Bon-fire Halv BBQ-pande påmonteret. Det er vigtigt, at der ikke er høje flammer under grillristen, da metallet herved vil risikere at bøje, ligesom flammerne vil forkulle maden. Derfor, sørg altid for masser af gløder, under dit bålkøkken.
  2. Start med at hælde olie på BBQ-panden og fritér løgene bløde og let gyldne.
  3. Tilsæt saften fra en citron og drys med friskkværnet salt samt en smule sukker.
  4. Læg pølserne på grillristen. Grill og vend pølserne et par gange, indtil de
    har opnået et flot gyldent skind.
  5. Læg derefter brødene på grillristen og brun dem let.
  6. Nu er du klar til at samle din hotdog. Server de lunde hotdogbrød med BBQ sauce og lammepølser i, toppet med syrlige løg og frisk timian. Så er der serveret hotdogs med lammepølser til alle – velbekomme!

Bon-fire Opskrifthæfte

 

Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

MÅSKE HAR DU OGSÅ LYST TIL AT PRØVE...