Kaffe à la Bon-fire
Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! En kop kaffe brygget over bål selvfølgelig, og i en Bon-fire Kaffekande laver du nemt kaffe til hele selskabet. Få hele vejledningen her, til hvordan du laver den gode kaffe à la Bon-fire.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.
INGREDIENSER
Passer til en helt fyldt Bon-fire kaffekande på 2,2 liter.
2 dl stempelkaffe
2 liter koldt vand
FREMGANGSMÅDE:
- Hæng Bon-fire kanden over bålet med kaffe og vand i. Bemærk: kaffen flyder oven på vandet.
- Kanden hænger over høj varme i ca. 10 min. uden låg, indtil kaffen “brækker” som ud af en vulkan. Der røres rundt, så kaffegrumsen bundfælder sig.
- Kanden hæves op ved at justere kæderne på bålkøkkenet, og kaffen hviler med låg på, mens den tilberedes færdig i ca. 5 min.
- Så kan kaffe à la Bon-fire serveres. Vær opmærksom på, at der af og til kan forekomme lidt grums i den første kop. Velbekomme!
Bon-fire Opskrifthæfte
Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.