Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! En kop kaffe brygget over bål selvfølgelig, og i en Bon-fire Kaffekande laver du nemt kaffe til hele selskabet. Få hele vejledningen her, til hvordan du laver den gode kaffe à la Bon-fire.

Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.

INGREDIENSER

 

Passer til en helt fyldt Bon-fire kaffekande på 2,2 liter.

 

2 dl stempelkaffe

2 liter koldt vand

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Hæng Bon-fire kanden over bålet med kaffe og vand i. Bemærk: kaffen flyder oven på vandet.
  2. Kanden hænger over høj varme i ca. 10 min. uden låg, indtil kaffen “brækker” som ud af en vulkan. Der røres rundt, så kaffegrumsen bundfælder sig.
  3. Kanden hæves op ved at justere kæderne på bålkøkkenet, og kaffen hviler med låg på, mens den tilberedes færdig i ca. 5 min.
  4. Så kan kaffe à la Bon-fire serveres. Vær opmærksom på, at der af og til kan forekomme lidt grums i den første kop. Velbekomme!

Bon-fire Opskrifthæfte

 

Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

MÅSKE HAR DU OGSÅ LYST TIL AT PRØVE...