Karry hotdogs med kokosmælk-løgkompot
Hvem kan ikke lide en god hotdog? Få her opskriften på en fantastisk hotdog med et spicy touch. Alt til denne karry hotdog med kompot bestående af løg kogt ind med kokosmælk er selvfølgelig tilberedt over bål. Se også hele fremgangsmåden i videoen nederst på siden.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.





INGREDIENSER
Til 4 stk.
4 hotdog pølser
4 hotdog brød
4 løg
1 dåse kokosmælk
4 tsk. rød karrypasta
Karrypulver
Fedtstof til stegning
Ristede løg
FREMGANGSMÅDE:
- Tænd op i bålet under et Bon-fire 3-ben med grillrist, og med en halv BBQ pande påmonteret.
- Hæld fedtstof på BBQ panden og lad det varme op. Løgene kommes på panden og karrypastaen tilsættes og blandes godt med løgstykkerne. Lad det svitse, indtil løgene har fået lidt farve og er blevet bløde.
- Derefter tilsættes en dåse kokosmælk, som giver sødme til løgene. Det hele skal stå og koge ind, indtil løgene er blevet lækkert bløde og karamelliseret.
- Samtidig lægges pølserne på grillristen ved siden af og grilles brune efter behag. Pølserne drysses med karrypulver, hvis man ønsker lidt ekstra karrysmag til sin hotdog.
Ligesom hotdog brødene lunes på grillristen i de sidste par minutter, inden pølser og løgkompot er helt færdigtilberedt. - Til sidst samler man sin hotdog med en pølse i midten, godt med kokosmælk-løgkompot ovenpå og ristede løg på toppen. Velbekomme!