Karry hotdogs med kokosmælk-løgkompot
Hvem kan ikke lide en god hotdog? Få her opskriften på en fantastisk hotdog-variant med et spicy touch: Karry hotdogs med kokosmælk-løgkompot. Alt til denne karry hotdog med kompot bestående af løg kogt ind med kokosmælk er selvfølgelig tilberedt over bål. Se også hele fremgangsmåden i videoen nederst på siden. Det er nemt, smager godt og er noget, alle kan være med på, når vi laver mad i det fri.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.
INGREDIENSER
Til 4 stk.
4 hotdog pølser
4 hotdog brød
4 løg
1 dåse kokosmælk
4 tsk. rød karrypasta
Karrypulver
Fedtstof til stegning
Ristede løg
FREMGANGSMÅDE:
- Tænd op i bålet, så der er godt med gløder og varme under Bon-fire bålkøkkenet. Stil 3-benet med grillrist og en halv BBQ-pande påmonteret op over bålet og du er klar til at gå i gang med at lave karry hotdogs med kokosmælk-løgkompot.
- Hæld fedtstof på BBQ panden og lad det varme op. Løgene kommes på panden, hvorefter karrypastaen tilsættes og blandes godt med løgstykkerne. Lad det svitse, indtil løgene har fået lidt farve og er blevet bløde.
- Derefter tilsættes en dåse kokosmælk, som giver sødme til løgene. Det hele skal stå og koge ind, indtil løgene er blevet lækkert bløde og karamelliseret.
- Samtidig lægges pølserne på grillristen ved siden af og grilles brune efter behag. Pølserne drysses med karrypulver, hvis man ønsker lidt ekstra karrysmag til sin hotdog.
Ligesom hotdog brødene lunes på grillristen i de sidste par minutter, inden pølser og løgkompot er helt færdigtilberedt. - Til sidst samler man sin hotdog med en pølse i midten, godt med kokosmælk-løgkompot ovenpå og ristede løg på toppen. Velbekomme!
Bon-fire Opskrifthæfte
Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.