Kylling med falsk skind

Her får du opskriften på et rent hit på grillristen: Kylling med falsk skind af landskinke. Tilberedt på denne måde bliver kyllingebrystet supermørt og saftigt. Her serveres kylling med falsk skind i pølsebrød med syrlige løg og syrlig peberfrugt og toppes med grønt og evt. knuste flæskesvær. En lækker og anderledes variant af den traditionelle hotdog.

Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.

Kylling med falsk skind tilberedt på grill

INGREDIENSER

Til 4-6 personer

 

Til kyllingebryst i falsk skind

2 kyllingebryst uden skind. (ca. 2 x 200 gram)

6 skiver landskinke

1 citron

2 spsk. revet ost

1 hk. fed hvidløg

Salt og peber

6 pølsebrød

 

Til syrlige løg/peberfrugt

1 løg

1 rød peberfrugt

½ dl rapsolie

Saften af citronen (af den til kyllingebrystet)

1 spsk. sukker

Salt

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Kyllingbrystet lægges i plastikpose og bankes let på den tykke del, så brystet får samme tykkelse over det hele.
  2. Krydr brystet på den ene side med salt, lidt revet citronskal og revet ost.
  3. Dæk derefter brystet med de 3 skiver landskinke.
  4. Brystet lægges på en varm grill med landskinken ned af og grilles, indtil
    oversiden får en let gylden farve. Vendes og grilles færdige til gennemstegt.
  5. Dernæst lunes pølsebrødene i grillen.
  6. I mens kyllingebrystet med falsk skind tilberedes, snittes løg og peberfrugt i strimler, og de sauteres blanke i rapsolien.
  7. Når de er blanke og let møre, tilsættes saften fra citronen, sukker og salt.
    Kog videre til det hele er mørt.
  8. Hotdogs anrettes ved at skære det tilberedte kyllingebryst i 3 – 4 lange
    strimler, der lægges i pølsebrødene og dækkes med løg og peberfrugt.
  9. Pyntes med grønt og knuste flæskesvær til slut. Velbekomme.

Bon-fire Opskrifthæfte

 

Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

MÅSKE HAR DU OGSÅ LYST TIL AT PRØVE...