Støbejernssortiment

Bon-fire støbejern er velegnet til både grill og bålkøkken

Bon-fire Støbejern sortimentet består af produkter, som er velegnede til både gasgrill og bålkøkken. Støbejern tåler meget høj varme og holder på varmen længe, når først det er varmet op. Det betyder, at eksempelvis Bon-fire Dutch Oven og Bon-fire Kasserolle i støbejern er ekstra gode til slow cooking, fordi de holder så godt på varmen, at det faktisk er energibesparende, når der skal laves simremad.

 

Med Bon-fire støbejern opnår du den helt rigtige grilleffekt

Produkterne er dog også særdeles gode til lynstegning, da støbejern netop tåler meget høj varme. Derudover er støbejern et åbent materiale, hvor støbejernets utallige små porer optager fedt- og smagsstofferne fra kødet, der tilberedes derpå. Herved opnås den helt rigtige effekt, nemlig at kødet bliver stegt i sit eget fedt. Bon-fire Grillrist m. steakmønster, Bon-fire Grillplade og Bon-fire Stegeplade samt Bon-fire Bålgrill med grillriste i støbejern er således perfekte til at grille flere slags kød – og bliver kun endnu bedre med tiden.

En Bon-fire Grillrist m. steakmønster i støbejern bliver netop supervarm takket være materialets optimale evne til at tåle høje temperaturer og efterfølgende holde på varmen. Og så giver grillristen det mest perfekte grillmønster, enhver grillentusiast overhovedet kunne ønske sig.

Ligeledes gælder dette for Bon-fire Pizzaplade i støbejern – for hvem elsker ikke pizza! Især dem med sprød bund, hvilket Bon-fire pizzapladen giver takket være den høje varme, som støbejernet afgiver til bunden nedefra, tillige med at fugten ledes væk via pizzapladens huller. Et musthave for enhver pizzaelsker! Alle produkter i Bon-fire støbejern sortiment kan købes hos vores forhandlere over hele landet.

 

Et helt sæt med støbejern

Vil du have en god, stor og anvendelig palette af vores produkter i støbejern, så vil et Bon-fire støbejernssæt helt sikkert vække glæde hos de fleste. Sættet indeholder 5 L gryde m. hank, 2,5 L kasserolle, stegepande med Ø24 cm, stegeplade, bordskåner og lågløfter m. krog. Hele sættet kommer i en rustik og praktisk trækasse – så bliver transport og opbevaring dejlig nemt. Støbejernsprodukterne kan som bekendt bruges på alle varmekilder (dog anbefales vores støbejernsprodukter ikke til keramisk komfur, da materialet kan ridse glaspladen), så der er rig mulighed for at kokkerere alles yndlingsretter og tilmed prøve nye af, udendørs på grillen.

Mange kombinationsmuligheder

Find Bon-fire støbejernsprodukter hos vores forhandlere over hele landet.

Søg eventuelt efter din nærmeste forhandler via vores Forhandlerkort