OnePot Kylling-Spaghetti i tomatsauce

Når det skal være nemt, er en OnePot-ret et hit – også over bål. Hele retten tilberedes i én gryde. Bare hæld alle ingredienserne i, lad det koge, boble og simre og vupti, har du et lækkert måltid! Her får du opskriften på OnePot Kylling-Spaghetti i tomatsauce over bål tilberedt i én Bon-fire gryde. OnePot-retten her er med kylling, men du kan tilføje andet kød og grøntsager efter lyst og smag, – brug fantasien og afprøv forskelligt, det er nemlig så nemt ved en OnePot ret. Se ligeledes fremgangsmåden i videoen herunder.

Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.

OnePot Kylling-Spaghetti i tomatsauce tilberedt i det fri i Bon-fire støbejernsgryde.

INGREDIENSER

Til 2 personer

 

2 stk. kyllingeoverlår

ca. 200 g spaghetti

3 ansjosfileter (som alternativ kan bruges en god skvat fiskesauce)

1/2 liter tomatsauce

1/2 liter vand

Parmesan, fint revet

Olie til stegning

Salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Begynd med at tænde bål, så der er masser af varme og glødende kul til at tilberede din OnePot Kylling-Spaghetti i tomatsauce over.
  2. Læg først kyllingeoverlårene ned i en Bon-fire gryde, smør dem med lidt olie og hæld tomatsaucen over. (En færdiglavet sauce på glas/dåse er ok, når vi er på tur) Fyld derefter op med vand i tilsvarende mængde som tomatsaucen.
  3. Kyllingen tilberedes i væden i ca. 45 min., til den er mør. Vi bruger her en støbejernsgryde, som kan hænges eller stilles over bålet. Du kan også bruge en Bon-fire emaljegryde hængt op i den dertilhørende kæde.
  4. Efter 45 minutter tages gryden af bålet, kyllingen tages op og lægges til side, da vi nu skal have kogt spaghettien i samme sauce i gryden.
  5. Derfor lægger vi spaghettien i gryden, placerer gryden over bålet igen og spaghettien koges al dente.
  6. I mens piller vi kødet af kyllingeoverlårene, så der bliver en masse stykker, der blandes med spaghetti-saucen.
  7. Når spaghettien er færdigkogt, samles hele retten i gryden og serveres i skåle eller dybe tallerkener med et par drys parmesan som topping. Velbekomme!

Bon-fire Opskrifthæfte

 

Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

MÅSKE HAR DU OGSÅ LYST TIL AT PRØVE...