OnePot Pasta
Når det skal være nemt, er en OnePot-ret et hit – også over bål. Hele retten tilberedes i én gryde. Bare hæld alle ingredienserne i, lad det koge, boble og simre og vupti, har du et lækkert måltid i ét! Her får du opskriften på en OnePot Pasta med spinat og fløde, tilberedt i én Bon-fire gryde. Det er både nemt, vegetarisk og smager superlækkert. Se ligeledes fremgangsmåden i videoen herunder.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.
INGREDIENSER
Til 2 personer
200 g pasta, fx spaghetti
2 dl. squash, skåret i tern
2 dl. babyspinat (50-75 g)
2 dl. bouillon
1 dl. løg, skåret i tern
2 fed hvidløg
2,5 dl fløde
2 spsk. olivenolie
Et par blade frisk basilikum
Salt og peber
TIL TOPPING:
Frisk basilikum
Revet citronskal fra en økologisk citron
Revet parmesan
1 dl pinjekerner, ristede
FREMGANGSMÅDE:
- Begynd med at tænde bål, så der er masser af varme og glødende kul til at tilberede maden over.
Sæt derefter Bon-fire 3-benet med gryde henover bålet. - Først tørristes pinjekernerne i gryden, indtil de er let gyldne. Tages af varmen og gemmes i en skål til toppingen.
- Bland dernæst alle ingredienserne (undtagen det til topping) i Bon-fire gryden, hæng den op over bålet og læg låg på. Lad det koge op og koge med låg på i ca. 15 minutter.
- Kig til retten og rør i den et par gange i løbet af kogetiden. Spinaten skal “falde sammen”, og retten skal tykne let.
- Når pastaen er færdig, og retten kogt sammen, tages gryden af 3-benet, og OnePot pasta-retten anrettes og serveres med det samme.
- Øs op i et par dybe tallerkener eller skåle og top OnePot-pastaen med revet parmesan, revet citronskal, basilikum og ristede pinjekerner. Velbekomme!
Bon-fire Opskrifthæfte
Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.