Pandekager over bål

Én af de bedste ideer til en nem dessert lavet over bål er pandekager. Saml hele familien omkring et bålsted og bag pandekagerne sammen – det er hyggeligt for både børn og voksne. Med Bon-fire pandekagepanderne, som fås i to størrelser, går det som en leg, da pandekagerne nemt slipper af panden, takket være den glatte emaljerede overflade. Server pandekagerne med syltetøj, is og sukker. Få opskriften her og se fremgangsmåden i videoen herunder.

Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.

INGREDIENSER

4 PERSONER / TILBEREDNING 30+ MIN.

 

4 æg

200 g mel

4 dl sødmælk

En knivspids salt

1/2 stang vanille

Marmelade

Sukker

Vaniljeis

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Pisk først æg og mel til en glat masse, tilsæt herefter mælk og vanilje og pisk til en tynd dej.
  2. Tænd bålet og vent til der er godt med gløder. Bag pandekagerne på Bon-fire pandekagepande. Brug eventuelt en mælkekarton til at hælde dejen fra. Det gør det nemt at hælde pandekagedejen ud på pandekagepanden, da man bedre kan styre mængden.
  3. Pandekagerne serveres fx med marmelade, sukker og vaniljeis. Lav rigeligt med pandekager – de er altid et hit! Lad også gerne børnene bage og pyntepandekagerne – de vil elske det. God appetit.

Bon-fire Opskrifthæfte

 

Her finder du endnu flere fristende opskrifter på lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

MÅSKE HAR DU OGSÅ LYST TIL AT PRØVE...