Popcorn over bål
Popcorn og bålhygge for både store og små! Se her, hvordan du og familien laver popcorn over bålet ved brug af Bon-fire pandekagepande og tilhørende Poptop.
Har du lyst til at se flere opskrifter på lækre retter, du og familien kan lave over bål, så finder du en masse lige her på Bon-fire Youtube-kanalen.




INGREDIENSER
Majskerner til popning
Olie (fx raps eller solsikke)
Salt
Udstyr:
Bon-fire pandekagepande Ø20 el. 28 cm
Bon-fire Poptop Ø20 el. 28 cm
Kaffefiltre
FREMGANGSMÅDE:
- Først tændes bålet, så der er masser af gløder og varme til at poppe popcornene over.
- Hæld lidt olie på pandekagepanden og kom majskerner på panden i et tyndt lag. Sæt derefter Bon-fire Poptop på pandekagepanden, så den slutter til som et låg. Indhakket i Poptoppen skal passe med pandens håndtag, så sidder den korrekt.
- Hold panden med Poptop og majskerner hen over bålet, så tæt nede på varmen som muligt.
Når det første pop fra majskernerne lyder, begynder man at skubbe panden frem og tilbage, så popcornene flyttes rundt på panden og dermed ikke brænder på. - Når der er få sekunder i mellem hvert pop, er popcornene færdige, og panden tages af varmen
- Hæld popcornene over i Bon-fire Poptop og drys salt på – så er de klar til at spise. Velbekomme.
- Til sidst kan popcornene også fordeles i kaffefiltre – så kan alle få et “kræmmerhus” med deres egne popcorn, og kaffefiltret suger overskydende fedt og salt.
Et godt tip er at skrive navn på hvert kaffefilter. Så kan alle se, hvilket ét der er deres.