Sommermad - Opskrifter

Sommer er for de fleste ensbetydende med ønsket om sol, lange dage ved stranden og i haven – gerne kombineret med grill og lækker mad sammen med ens nærmeste. Her giver Bon-fire rig mulighed for at udfolde alles lyst til kulinarisk kreativitet.

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Se også videoen (klik på billedet her til venstre) og tjek ud, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Kylling med falsk skind

Kylling med falsk skind af landskinke på grillristen er et rent sommerhit. Tilberedt på denne måde bliver kyllingebrystet supermørt og saftigt. Her serveres kylling med falsk skind i pølsebrød med syrlige løg og syrlig peberfrugt og toppes med grønt og evt. knuste flæskesvær. En lækker og anderledes variation af den traditionelle hotdog.

Bon-fire Kylling i falsk skind opskrift

Sliders

Sliders, dvs. små burgere af den børnevenlige slags, er supernemme at lave på et bålkøkken og en ret, hvor børnene altid kan være med. I videoen (tryk på billedet) viser vi, hvor nemt det er at lave de populære Sliders, som kan fyldes med lige det, børn og voksne bedst kan lide.

Bon-fire Sliders opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskrifthæfte