Sommermad - Opskrifter

Sommer er for de fleste ensbetydende med ønsket om sol, lange dage ved stranden og i haven – gerne kombineret med grill og lækker sommermad sammen med ens nærmeste. Her giver Bon-fire rig mulighed for at udfolde alles lyst til kulinarisk kreativitet.

Bøf m. grillet asparges og nye kartofler

Med Bon-fire Grillrist m. steakmønster i støbejern griller du de flotteste bøffer! Her får du opskriften på bøf serveret med nye grillede asparges og nye kartofler – alt sammen tilberedt på Bon-fire bålkøkkenet og støbejernsristen – det er rigtig sommermad. Se også den tilhørende video ved at klikke på billedet her på siden.

Bøf med grillet asparges og nye kartofler

Opskrifter. Kaffe à la Bon-fire.

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Se også videoen (klik på billedet her til venstre) og tjek ud, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Sommermad- Opskrifter. Bon-fire Kylling i falsk skind.

Kylling med falsk skind

Kylling med falsk skind af landskinke på grillristen er et rent sommerhit. Tilberedt på denne måde bliver kyllingebrystet supermørt og saftigt. Her serveres kylling med falsk skind i pølsebrød med syrlige løg og syrlig peberfrugt og toppes med grønt og evt. knuste flæskesvær. En lækker og anderledes variation af den traditionelle hotdog.

Bon-fire Kylling i falsk skind opskrift

Pandekager

Saml hele familen, store som små, ældre og yngre, omkring et bålsted og bag de lækreste pandekager – det er hygge! ?? Få opskriften herunder og se hvordan I laver pandekager på den specialdesignede Bon-fire pandekagepande, der passer til vores bålkøkken. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Pandekager opskrift

Sommermad - Opskrifter. Bon-fire Sliders.

Sliders

Sliders, dvs. små burgere af den børnevenlige slags, er supernemme at lave på et bålkøkken og en ret, hvor børnene altid kan være med. I videoen (tryk på billedet) viser vi, hvor nemt det er at lave de populære Sliders, som kan fyldes med lige det, børn og voksne bedst kan lide.

Bon-fire Sliders opskrift

Snobrød

Ryk sammen omkring et bålsted og bag de lækreste snobrød – det er hyggeligt, varmer dejligt og smager godt! ?? Få opskriften herunder og se, hvordan I laver snobrød på den specialdesignede Bon-fire snobrødspind, der er hul, så varmen kan cirkulere, og brødet derved bages optimalt indefra. Hullet i snobrødet fra Bon-fire snobrødspinden passer desuden præcist til en hotdogpølse. Eller prøv at fylde brødene med ost, nutella, chokolade og lign. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Snobrød opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskrifthæfte