Støbejern

Optimal varme

Bon-fire støbejernsserie er en serie af produkter til grill og bålkøkken. Udover at være udviklet til Bon-fire bålkøkkenet, er støbejernsprodukterne også særdeles anvendelige på gas- og kulgrill. Brug fx Bon-fire Pizzaplade i din gasgrill og oplev at få en supersprød pizzabund. Dette takket være den høje varme, som støbejernet afgiver til bunden nedefra, samtidig med at fugten ledes væk via pizzapladens huller.

Støbejern tåler meget høj varme, hvilket betyder, at med produkter i dette materiale opnår du derfor en jævn og optimal varmefordeling samt en varme, som holder længe, når først støbejernsproduktet er varmet op.

 

Garanti for de helt rigtige grillstriber og grillsmag

Sæt dig godt til rette på en træstub eller sten rundt om Bon-fire bålgrillen i støbejern, og du er garanteret nogle hyggelige timer. Hvad menuen står på lige netop i dag, bestemmer du helt selv, men mulighederne er mange. Bon-fire har udstyr til enhver form for madlavning over bålet, og der er næsten garanti for succes hver gang. Kød og grøntsager får nemlig uundgåeligt de helt rigtige grillstriber og grillsmag, når du bruger Bon-fire støbejernsprodukterne.

 

Vedligeholdelse af støbejern

Det er vigtigt at vedligeholde støbejern korrekt. For at få bedste kvalitet og størst glæde af dit støbejernsprodukt – brug det, da det bliver bedre, desto mere det anvendes. Men husk at smøre produkterne ind i olie ofte (de første 5-10 gange for et nyt produkt), og følg så ellers vores vejledning, når de skal rengøres.

Det er også vigtigt, at støbejernsprodukter ikke vaskes i opvaskemaskine. Det udtørrer materialets porer og forringer evnerne.

Se fuld vejledning: Vedligeholdelse af Bon-fire støbejern

Det rigtige grilludstyr giver den bedste grillmad