Støbejern

Optimal varme

Bon-fire støbejernsserie er produkter til grill og bålkøkken. Udover at være udviklet til Bon-fire bålkøkkenet, er støbejernsprodukterne også særdeles anvendelige på gas- og kulgrill. Brug fx Bon-fire Pizzaplade i din gasgrill og oplev at få en supersprød pizzabund takket være den høje varme, som støbejernet afgiver til bunden nedefra, samtidig med at fugten ledes væk via pizzapladens huller.

Støbejern tåler meget høj varme, hvilket betyder, at med produkter i støbejern opnår du derfor en jævn og optimal varmefordeling samt en varme, som holder længe, når først støbejernsproduktet er varmet op.

 

Garanti for de helt rigtige grillstriber og grillsmag

Sæt dig godt til rette på en træstub eller en sten rundt om Bon-fire bålgrillen i støbejern, og du er garanteret nogle hyggelige timer. Hvad menuen står på lige netop den her gang, bestemmer du helt selv, men mulighederne er mange. Bon-fire har udstyr til enhver form for madlavning over bålet, og der er næsten garanti for succes, da kød og grøntsager uundgåeligt får de helt rigtige grillstriber og grillsmag, når du bruger Bon-fire støbejernsprodukterne.

 

Vedligeholdelse af støbejern

Det er vigtigt at vedligeholde støbejern korrekt. For at få bedste kvalitet og størst glæde af dit støbejernsprodukt – brug det, da det bliver bedre, desto mere det anvendes. Men husk at smøre støbejern ind i olie ofte (de første 5-10 gange for et nyt produkt), og følg så ellers vores vejledning, når støbejern skal rengøres.

Det er også vigtigt, at støbejernsprodukter ikke vaskes i opvaskemaskine. Det udtørrer materialets porer og forringer evnerne.

Se fuld vejledning: Vedligeholdelse af Bon-fire støbejern