Tips & Tricks

Hvordan er det nu lige Bon-fire 3-benet sættes op? Hvordan både griller og koger man samtidig, og hvordan mon varmen så reguleres bedst muligt på bålkøkkenet?

Her har vi samlet tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af dit Bon-fire bålkøkken, så du har mest mulig glæde af det i mange år fremover.

Bon-fire Gryde - skub låget!

På alle Bon-fire emaljegryderne skal låget trækkes af og skubbes/glides på. Det sikrer, at låget ligger stabilt på gryden.

Sådan samler du Bon-fire Bålkøkken

Bon-fire 3-ben skal samles, inden det kan stilles op over bålet. Skraldespanden foldes ud og fikseres på jorden vha. det medfølgende jordspyd. Lige sådan skal gryde, rist og BBQ pande hænges op på 3-benet, og så er du klar til at gå i gang. Det gør det nemt at transportere og opbevare produkterne, når de delvist kan skilles ad og lægges i de matchende tasker.

Bon-fire Gryde - hæng låget op!

Hvor gør man lige af låget til Bon-fire gryden, når man skal røre i suppen eller tjekke, om kartoflerne er kogt?

Du hænger det simpelthen op på 3-benets top. Det er dét “pinden” i toppen er designet til. Hæng derfor låget op, så har du begge hænder fri, og låget bliver ikke beskidt af fx at ligge på jorden.

Bon-fire Bålkøkken: Sådan reguleres varmen

Ved at bruge ophængskæderne reguleres varmen nemt under grillristen, gryden, bbq-panden m.fl. på dit bålkøkken. Flyt blot køkkenudstyret tættere på eller længere væk fra bålets varme ved at ændre på kædens længde.