Tips & Tricks

Hvordan er det nu lige Bon-fire 3-benet sættes op? Hvordan både griller og koger man samtidig, og hvordan mon varmen så reguleres bedst muligt på bålkøkkenet?

Her har vi samlet tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af dit Bon-fire bålkøkken, så du har mest mulig glæde af det i mange år fremover.

Bon-fire Gryde - skub låget!

På alle Bon-fire emaljegryderne skal låget trækkes af og skubbes/glides på. Det sikrer, at låget ligger stabilt på gryden.

Sådan samler du Bon-fire Bålkøkken

Bon-fire 3-ben skal samles, inden det kan stilles op over bålet. Skraldespanden foldes ud og fikseres på jorden vha. det medfølgende jordspyd. Lige sådan skal gryde, rist og BBQ pande hænges op på 3-benet, og så er du klar til at gå i gang. Det gør det nemt at transportere og opbevare produkterne, når de delvist kan skilles ad og lægges i de matchende tasker.

Bon-fire Bålkøkken: Sådan reguleres varmen

Ved at bruge ophængskæderne reguleres varmen nemt under grillristen, gryden, bbq-panden m.fl. på dit bålkøkken. Flyt blot køkkenudstyret tættere på eller længere væk fra bålets varme ved at ændre på kædens længde.