Vintermad - Opskrifter
Vinter er ingen hindring for at grille og kokkerere på et Bon-fire bålkøkken. Faktisk kan nogle af de mest vidunderligt velsmagende retter blive til, når de mørke dage er længst. Prøv bare at mærke, hvor roen sænker sig, når varmen fra Bon-fire bålet indhylder omgivelserne, og hyggen helt naturligt breder sig samtidig med duften fra bålkøkkenet og den varme herlige vintermad. Herunder finder du Bon-fire’s favoritretter til vintermånederne.
Brændte mandler
Især vintermånederne er lig med brændte mandler, men helt ærligt, de smager jo godt hele året rundt og kan nemt laves på et Bon-fire bålkøkken. Tilhørende video, der viser dig hele processen, finder du ved at klikke på billedet.
Gløgg
December måned kalder på lys, varme og gløgg – og selvfølgelig tilberedt over bål, når det er Bon-fire Gløgg! Vi viser også hvordan i videoen – bare tryk på billedet.
Andebryst med rødkål og brunkartofler
Hos Bon-fire tilbereder vi selvfølgelig julemenuen over bål, og her viser vi hvordan på vores bålgrill i støbejern. Det smager superlækkert og er faktisk slet ikke svært – prøv selv og bliv lige så begejstret som os, og husk, at and med diverse tilbehør sagtens kan spises på andre tider af året også, ikke kun til jul.
Kaffe à la Bon-fire
Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Klik på billedet og se også i videoen, hvordan du gør trin-for-trin.
Kakao à la italiensk
Der findes flere forskellige måder at lave varm kakao på. Den klassiske danske version med mælk og kakaopulver samt en smule sukker er altid god og supernem at lave – og et hit hos både store og små. Men kigger man mod Italien, har de også en meget lækker varm kakaotradition, en luksusudgave af førnævnte om man vil: Italienerne laver en blanding af kakaopulver og rigtig chokolade, som de søder og tilsætter en smule jævning, som gør den varme kakao fløjlsblød, superrig på chokoladesmag og som giver en lille smule mere af den dér helt perfekte varme kakao-oplevelse. Prøv selv opskriften her!
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe både smager og luner godt på en kold vinterdag. Her en smagfuld men mild kartoffelsuppe, som også er for børn. Vi viser præcist, hvordan den tilberedes på et Bon-fire Bålkøkken i videoen, som du finder ved at klikke på billedet her ved siden af.
Pandekager
Saml hele familen, store som små, ældre og yngre, omkring et bålsted og bag de lækreste pandekager – det er hygge! Få opskriften herunder og se hvordan I laver pandekager på den specialdesignede Bon-fire pandekagepande, der passer til vores bålkøkken. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.
Popcorn
Her får du opskriften på popcorn og bålhygge for både store og små. Når du vil lave popcorn over bål, er en Bon-fire Poptop uundværlig – den smarte top passer på vores specialdesignede Bon-fire pandekagepande, som begge fås i to forskellige størrelser. Se videoen ved at klikke på billedet her ved siden af.
Æbleflæsk
Den førsteklasses danske ret, æbleflæsk, vækker glæde og gode minder hos mange og er rigtig velsmagende vintermad. Æbleflæsk er tilmed også nemt at tilberede på Bon-fire bålkøkkenet. Her får du opskriften på Æbleflæsk à la Bon-fire. Den tilhørende video, der viser dig, hvordan du præcist gør, finder du ved at klikke på billedet.
Bon-fire Opskrifthæfte
Her finder du flere lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.