Vintermad - Opskrifter

Vinter er ingen hindring for at grille og kokkerere på et Bon-fire bålkøkken. Faktisk kan nogle af de mest vidunderligt velsmagende retter blive til, når de mørke dage er længst. Prøv bare at mærke, hvor roen sænker sig, når varmen fra Bon-fire bålet indhylder omgivelserne, og hyggen helt naturligt breder sig samtidig med duften fra bålkøkkenet. Herunder finder du Bon-fire’s favoritretter til vintermånederne.

Brændte mandler

Især vintermånederne er lig med brændte mandler, men helt ærligt, de smager jo godt hele året rundt og kan nemt laves på et Bon-fire bålkøkken. Tilhørende video, der viser dig hele processen, finder du ved at klikke på billedet.

Bon-fire Brændte mandler opskrift

Gløgg

December måned kalder på lys, varme og gløgg – og selvfølgelig tilberedt over bål, når det er Bon-fire Gløgg! Vi viser også hvordan i videoen – bare tryk på billedet.

Bon-fire Gløgg opskrift

Kaffe à la Bon-fire

Hvad kan være bedre end en nybrygget kop kaffe efter grillmåltidet?! Klik på billedet og se også i videoen, hvordan du gør trin-for-trin.

Bon-fire Kaffe opskrift

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe både smager og luner godt på en kold vinterdag. Her en smagfuld men mild kartoffelsuppe, som også er for børn. Vi viser præcist, hvordan den tilberedes på et Bon-fire Bålkøkken i videoen, som du finder ved at klikke på billedet her ved siden af.

Bon-fire Kartoffelsuppe opskrift

Æbleflæsk

Den førsteklasses danske ret, æbleflæsk, vækker glæde og gode minder hos mange, og æbleflæsk er tilmed så nem at tilberede på Bon-fire bålkøkkenet. Her får du opskriften på Æbleflæsk à la Bon-fire. Den tilhørende video, der viser dig hvordan, du præcist gør, finder du ved at klikke på billedet.

Bon-fire Æbleflæsk opskrift

Bon-fire Opskrifthæfte

Her finder du flere lækre retter tilberedt på grill og bålkøkken.

Bon-fire Opskrifthæfte