Bon-fire Bålfade

Et naturligt samlingspunkt

Lad bålhyggen brede sig med Bon-fire’s bålfade. Med et bålfad kan du få både lys og varme i haven, og uanset om det er sommer eller vinter, er det hyggeligt at se på lyset fra bålfadet. Et bålfad er et naturligt samlingspunkt og et bålfad er altid perfekt til at bage snobrød eller riste pølser og skumfiduser over, uden du nødvendigvis behøver at have anlagt et større areal til en decideret bålplads.

Bon-fire bålfade findes i flere udgaver og størrelser og giver en perfekt base for Bon-fire køkkenet på bålpladsen. Det kan være farligt at tænde bål det forkerte sted i en tør periode, så hvis I er på camping eller i skoven, skal I sikre jer at I bruger et af de steder, der specielt er udlagt til bålsted eller forhøre jer hos skovfogeden/campingchefen om mulige bålpladser.

Bon-fire bålfade er udviklet til at passe perfekt sammen med Bon-fire 3-benet. Flere af bålfadene har specialdesignede monteringshuller, hvor 3-benet kan gå i, og hvor bålkøkkenet dermed nemt stilles op og hurtigt er parat til madlavning.

 

Bålfade til ethvert behov

Bon-fire’s sortiment af bålfade tæller i øjeblikket fem forskellige bålfade:

Bon-fire bålfad i stål, som patinerer med tiden og får et flot rust-look. Dette bålfad er lavt med en højde på 13 cm og en diameter på 70 cm, og det bruges oftest sammen med 3-benet i str. 70/140 cm. Lige som bålfadet kan stå alene som en flot dekoration i haven.

Desuden er der vores Bålfad med lange ben, som har beslag lige klar til at påmontere et 3-ben. Dette bålfad er populært, da bålet kommer højere op over jorden (ca. 40 cm) og giver en god arbejdshøjde. Det måler Ø 68 cm.

CONE bålfadet er et bålfad, der er formet som en kegle, og som står meget stabilt og tungt på jorden, når det er fyldt korrekt op. CONE fyldes med sand, jord eller grus helt op til kanten, ikke mindre end 1 cm fra kanten. Dermed er det klar til at lægge brænde ovenpå sandet m.v., ligesom der på dette bålfad kan monteres et 3-ben. CONE har Ø 77 cm.

Senest er der tilføjet to rummelige bålfade i stål, model “2019”, begge med kraftige runde ben med plads til montering af et 3-ben. Det ene har en diameter på 70 cm og det andet 80 cm. Højden er 29 cm til kanten og ca. 13 cm til bunden. Disse bålfade vil også naturligt patinere over tid og få rust-look.

 

Udover bålfade kan du få Bon-fire udstyr, som er velegnet til al slags udendørs madlavning. Du finder også opskrifter og anden inspiration til madlavning i det fri her på websitet samt på vores sociale medier. Se både tips og tricks til, hvordan du bedst bruger et Bon-fire bålkøkken – og følg med på Facebook, Youtube og Instagram for at få den nyeste inspiration.