Bålkøkken

Bon-fire – for både børn og voksne

Bålkøkken er for hele familien til hver en tid hele året rundt. Det er let, sjovt og lækkert at lave mad på. Mor og far kan udfolde deres gastronomiske evner på Bon-fire bålkøkken, – og børnene vil helt sikkert gerne hjælpe til.

Hvad er en børnefødselsdag uden varm chokolade, lune boller, pandekager, popcorn og marshmallows? Og det skal selvfølgelig være tilberedt på Bon-fire over bål, hvor alle gæsterne kan være med til hygge og sjov omkring bålet.

Sortimentet til bålkøkken og serien i støbejern byder på en masse Bon-fire produkter til netop at lave alle disse lækkerier på havens bålsted eller på grillen – det være sig på bålgrill, kulgrill eller gasgrillen. Bon-fire har udstyr og tilbehør, som er velegnede til alle slags udendørs madlavning. Du finder ligeledes en mængde opskrifter og anden inspiration til madlavning i det fri her på websitet samt på vores sociale medier. Se både tips og tricks til, hvordan du bedst bruger et Bon-fire bålkøkken – og følg med på Facebook, Youtube og Instagram eller her på siden for konkurrencer, hvor du også kan blive den heldige vinder af Bon-fire produkter.

 

Bålhygge året rundt

Bål er varme. Bål er lys og gløder. Bål er Bon-fire mad. Bål kan bruges på alle tider af året. Det er dejligt i det tidlige forår og de lyse sommeraftener, men også om vinteren er det hyggeligt at lave et Bon-fire bål.

Det er vigtigt at have den rigtige bålplads – køb den færdig eller byg den selv. Bon-fire bålfade findes i flere udgaver og giver en perfekt base for Bon-fire køkkenet på bålpladsen. Det kan være farligt at tænde bål det forkerte sted i en tør periode, så hvis I er i skoven eller på camping, skal I bruge ét af de steder, der specielt er udlagt til bålsteder eller forhøre jer hos skovfogeden/campingchefen om mulige bålpladser.

Bon-fire er lys, varme, hygge og lækker mad