Bålkøkken

Bon-fire – for både børn og voksne

Bon-fire bålkøkken er for hele familien, let og lækkert at lave mad på. Mor og far kan udfolde deres gastronomiske evner, – og børnene vil helt sikkert gerne hjælpe til.

Hvad er en børnefødselsdag uden varm chokolade, lune boller, pandekager, popcorn og marshmallows? – Og det skal selvfølgelig være tilberedt på Bon-fire over bål, hvor alle gæsterne kan være med til hygge og sjov omkring bålet.

Sortimentet til bålkøkken og serien i støbejern byder på en masse Bon-fire produkter til netop at lave alle disse lækkerier på havens bålsted eller på grillen – det være sig på bålgrill, kulgrill eller gasgrillen. Bon-fire har udstyr og tilbehør, som er velegnede til alle slags udendørs madlavning. Du finder ligeledes en mængde opskrifter og anden inspiration til madlavning i det fri her på websitet samt på vores sociale medier. Se både tips og tricks til, hvordan du bedst bruger et Bon-fire bålkøkken – og følg med på Facebook, Youtube og Instagram eller her på siden for konkurrencer, hvor du også kan blive den heldige vinder af Bon-fire produkter.

 

Bålhygge året rundt

Bål er varme. Bål er lys og gløder. Bål er Bon-fire mad. Bål kan bruges på alle tider af året. Det er dejligt i det tidlige forår og de lyse sommeraftener, men også om vinteren er det hyggeligt at lave et Bon-fire bål.

Det er vigtigt at have den rigtige bålplads – køb den færdig eller byg den selv. Bon-fire bålfade findes i flere udgaver og giver en perfekt base for Bon-fire køkkenet på bålpladsen. Det kan være farligt at tænde bål det forkerte sted i en tør periode, så hvis I er i skoven eller på camping, skal I bruge ét af de steder, der specielt er udlagt til bålsteder eller forhøre jer hos skovfogeden/campingchefen om mulige bålpladser.

Bon-fire er lys, varme, hygge og lækker mad