Konkurrencer

Bon-fire har deltaget i DM i Grill flere gange i gennem årene med helt flotte resultater, for vi kan nemlig godt lide konkurrencer. 🙂

Her på siden finder du den sidste nye Bon-fire konkurrence, hvor DU kan vinde en Bon-fire præmie. Vi glæder os til din deltagelse og hepper på hver enkelt én af jer!

VINDEREN ER FUNDET!!! Vind et Bon-fire Bålfad ”2019” i stål, Ø80 cm

NY KONKURRENCE KOMMER SNAREST!!!

Send os din bedste opskrift med tilhørende billede på en ret, som du i forvejen har lavet på Bon-fire bålkøkkenet, eller som du mener vil egne sig godt til at tilberede over bål. Opskrift samt billede sendes på mail: bon-fire@bon-fire.dk senest søndag d. 14. april 2019 inden kl. 24.

Så er det måske din opskrift, der bliver forårets udvalgte og dig, der vinder et af de nye Bon-fire bålfade i stål. Vinderen trækkes mandagen før Påske.

Så er du klar til Påsken!

Vigtigt: Vinderen kontaktes direkte på mail. Ved at deltage i konkurrencen giver du tilladelse til, at vi må bruge din opskrift med tilhørende billede på bon-fire.dk samt på vores Facebook- og Instagram-side. Dit navn offentliggøres desuden sammen med opskrift og foto.