Billedgalleri

Se hvordan andre familier og bålentusiaster bruger deres Bon-fire bålkøkken, båludstyr og støbejernsprodukter her i vores billedgalleri.

Vi er så glade for at se, at vores produkter finder anvendelse hos jer i mange forskellige set-ups. Nogle har Bon-fire 3-benet med på fisketur, andre bruger det som en del af naturformidling omkring bæredygtighed og hvad naturens spisekammer har at byde på, og andre igen har en fin bålplads i haven, der fungerer som hyggeligt samlingspunkt for store og små.

Hver dag arbejder vi for, at du skal få størst mulig glæde af dit Bon-fire udstyr i mange år fremover, og vi håber at kunne give dig massevis af inspiration og opskrifter til lækker madlavning over bål og på grill, som vil give dig utallige gode og hyggelige stunder med familie og venner.

Hvis du gerne vil bidrage med billeder til vores billedgalleri her på siden, af hvordan du bruger vores grill- og båludstyr, er du meget velkommen til at kontakte os på bon-fire@bon-fire.dk  – Vi vil altid gerne høre fra jer, og måske kommer dit billede også med her på siden.