Agenturer

Bon-fire har igennem årene udviklet sig til meget mere end familiens bålkøkken, så Bon-fire i dag har agenturer på flere efterspurgte mærker, hvor design af kvalitetsprodukter til udendørslivet er omdrejningspunktet.

 

Amazonas

I 2008 fik Bon-fire ApS agentur på Amazonas, som på verdensplan er et af de førende brands inden for hængekøjer og hængestole. Amazonas har udover det store sortiment af hængekøjer, hængestole og standere hertil også en designlinje til baby og børn samt en outdoor-serie med ekstra lette hængekøjer og tilbehør til friluftseventyr og camping i vildmarken.

 

Hedgehog

I 2011 kom agenturet på det engelske brand Hedgehog til. Hedgehog er en smart funktionel løsning til at holde tagrender fri for nedfaldent løv – et superpraktisk produkt og uundværlig for enhver husejer, hvilket også har vist sig ved en stigende efterspørgsel i de senere år.

 

Nexgrill

I 2012 indgik Bon-fire ApS samarbejde med Massco Enterprises om salg af Bon-fire gasgrill, og i 2015 blev Masco til Global Leisure Group Limited, som Bon-fire nu samarbejder med omkring udvikling af private label gasgrill og tilbehør. Herunder har Bon-fire Aps fået agenturet på Nexgrill, der er et af Nordamerikas største brands inden for gasgrill. Det skandinaviske marked har ligeledes taget rigtig godt i mod de populære grill, der er udstyret med alle tænkelige funktioner, selv den største grillentusiast kunne ønske sig, og tilmed til en fornuftig pris.