Historien bag

Bon-fire siden 2006

Det er kok René Stage og designer Torben Eriksen, der har skabt og udviklet Bon-fire og virksomhedens produkter siden firmaets start i 2006.

Historien bag Bon-fire begynder med mødet mellem to vennepar, hvor især mændene hygger sig med at grille og lave mad over bål. Bon-fire er således bygget op omkring familiens bålkøkken, hvor udgangspunktet for de to virksomhedsejere og venner har været at skabe et funktionelt, prisbilligt og all-round udendørskøkken, som også designmæssigt kan være en pryd i haven, på terrassen eller ved sommerhuset.

Med Bon-fires bål- og grilludstyr er du sikker på hyggelig udendørs madlavning tilberedt på redskaber af høj kvalitet, og som tåler at blive brugt. Bon-fire står for funktionelle kvalitetsprodukter, der er prisvenlige, og som fremmer det gode udeliv.

Det hyggelige og sjove ved et Bon-fire bålkøkken er især, at alle kan være med, store som små, når der skal kokkereres over bål. Og du bør ikke nøjes med at grille pølser og lave et traditionelt snobrød – med Bon-fire produkterne kan du både koge kartofler, lave supper og gryderetter brød og grøntsager til. Ligesom du kan poppe popcorn, bage pandekager eller hvad med at lave en æggekage – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan tilberede over et bål.

 

Mere end blot bålkøkkenet

Bon-fire har igennem årene udviklet sig til meget mere end familiens bålkøkken. I 2008 fik Bon-fire ApS agentur på Amazonas, som på verdensplan er et af de førende brands inden for hængekøjer og hængestole inkl. en designlinje til baby og børn samt en udendørs linje med ekstra lette hængekøjer og tilbehør til friluftseventyr.

I 2011 kom agenturet på det engelske brand Hedgehog til. Hedgehog er en smart funktionel løsning til at holde tagrender fri for nedfaldent løv.

I 2012 indgik Bon-fire ApS samarbejde med Massco Enterprises om salg af Bon-fire gasgrill, og i 2015 blev Masco til Global Leisure Group Limited, som Bon-fire nu samarbejder med omkring udvikling af private label gasgrill og brands. Herunder har Bon-fire Aps fået agenturet på Nexgrill, der er et af Nordamerikas største brands inden for gasgrill.

Siden har Nexgrill brandet således udviklet sig mere og mere, så der i dag tilbydes et bredt udvalg af gasgrillmodeller og grilltilbehør, som i Danmark forhandles af COOP på shopping.coop.dk og i COOP’s Kvickly samt SuperBrugsen butikker. Ligesom Bon-fire i samarbejde med Global Leisure Group Ltd. udarbejder produkter til flere kendte private label mærker i Skandinavien, men især i Danmark.

Bon-fire i de første år