Agenturer

Bon-fire har igennem årene udviklet sig til meget mere end familiens bålkøkken. I dag har Bon-fire flere agenturer på efterspurgte mærker, hvor design af kvalitetsprodukter til udendørslivet er omdrejningspunktet.

 

Amazonas

I 2008 fik Bon-fire ApS agentur på Amazonas. På verdensplan er de et af de førende brands inden for hængekøjer og hængestole. Amazonas har udover det store sortiment af hængekøjer, hængestole og standere hertil også en designlinje til baby og børn. Tillige med en outdoor-serie med ekstra lette hængekøjer og tilbehør til friluftseventyr og camping i vildmarken.

Amazonas produkterne forhandles i følgende fysiske butikker: Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg samt hos flere online forhandlere. De har alle et stort, varierende sortiment.

 

Hedgehog

I 2011 kom agenturet på det engelske brand Hedgehog til. Hedgehog er en smart funktionel løsning til at holde tagrender fri for nedfaldent løv. Det er kort sagt en gennemgående “børste” af polypropylen, der monteres i tag- og drænrender. Et superpraktisk produkt og uundværlig for enhver husejer. Det har da også vist sig ved en stigende efterspørgsel i de seneste år. Hedgehog afhjælper nemt de ofte alvorlige skader, der kan komme på nedløbsrør, tagsten og tagrender, fordi der helt fra start af forebygges og forhindres opbygning af nedfald i blæsevejr.

Hedgehog forhandles af Bauhaus og XL-Byg i hele landet samt online på bauhaus.dk og xl-byg.dk

 

Nexgrill

I 2012 indgik Bon-fire ApS samarbejde med Massco Enterprises om salg af Bon-fire gasgrill. I 2015 blev Masco til Global Leisure Group Limited, som Bon-fire nu samarbejder med omkring udvikling af private label gasgrill og tilbehør. Herunder er Bon-fire distributør af Nexgrill til Skandinavien. Nexgrill er et af Nordamerikas største brands inden for gasgrill, og det skandinaviske marked har ligeledes taget godt imod de populære gasgrill. Kendetegnet for de forskellige grillmodeller er, at de er udstyret med alle tænkelige funktioner, som selv den største grillentusiast kunne ønske sig. Tilmed til en fornuftig pris.

I Danmark forhandles Nexgrill udelukkende af COOP, og du finder derfor de eftertragtede gasgriller samt det matchende grilltilbehør i Kvickly, udvalgte SuperBrugsen og på coop.dk