Nexgrill

Everyone’s Invited

Er du til en grill fuld af funktioner og tilberedningsmuligheder, er du helt sikkert til Nexgrill! Nexgrill er nytænkende, tilbyder et væld af grillfunktioner og er samtidig rigtig god kvalitet. Som Nexgrill’s slogan hentyder til: Alle er inviteret til Nexgrill-festen! Alle kan være med på at grille på en Nexgrill – uanset om du er helt og aldeles nybegynder eller har grillet i mange år. Der er en grill for enhver, og der er altid hjælp at hente hos Nexgrill supporten, skulle du støde på udfordringer.

Nexgrill er et af Nordamerikas største og mest populære mærker inden for grill og tilbehør til grill. Af den simple årsag, at du i en gasgrill fra dette brand får mere for pengene end i nogen anden grill på markedet. Uanset om du skal grille til en stor familie og alle naboerne, eller kun har behov for at grille til 1-2 personer, har Nexgrill en grill, der passer til dig.

Nexgrill tilbyder både en Deluxe-serie og en Classic-serie – begge med grillmodeller i forskellige størrelser og med forskellige features. Desuden indeholder sortimentet i 2023 modellerne Evolution Infrared Plus 4B+ og Gourmet 5B – begge med smarte og alsidige grillsystemer. Derudover fås to forskellige transportable bordmodeller i form af en 1-brænder og en 2-brænder, som er praktiske og nemme at have på altaner, i fritidshuset eller med ud i det blå.

Ligesom Nexgrill sortimentet også indeholder plancha-grillerne Plancha 3B og Daytona 3B-Plancha, begge på gas. Hver med en kraftig emaljeret støbejernsplade, hvor du kan stege alt fra fisk og kød til grøntsager, omelet, cowboytoasts, pandekager og meget mere, – kun fantasien sætter grænser. Som en nyhed i 2023 præsenteres Nexgrill Ora – Pizzaovn, hvor pizzaentusiaster får deres helt eget “hjemme-pizzaria”.

Udover gasgrillerne, fås en pillegrill: OAKFORD Pillegrill 26′, hvor du kan give grillmaden masser af røg-aroma og give dig i kast med slow grilling på den  ærkeamerikanske facon. Med Nexgrill’s OAKFORD Pillegrill får du helt ægte “American BBQ” i din egen baghave.

Desuden kan du supplere din grillning med en masse lækkert og praktisk Nexgrill tilbehør. Her finder du alt fra kylling- og flæskeholdere, rotisseriespyd og pizzaplade til tangsæt, grillbørster, overtræk til grillen m.m.

 

Nexgrill Deluxe

I Deluxe-serien fås 2 modeller: 4B Deluxe og 5B Deluxe. Hver især med 4 eller 5 brændere. Fælles for Deluxe-modellerne er ProTouch System med grillriste i 11 mm porselænsemaljeret støbejern og indsatsringe i grillristene. Ringene giver plads til en gryde, kasserolle eller pande eller en af de andre ProTouch tilbehørsdele.

Deluxe grillerne har også EVEN Heat System  med skrå flammetæmmere for optimal fordeling af varmen samt en keramisk bagbrænder. Bagbrænderen bruges især til hurtig opvarmning, pizzabagning og rotisserie-tilberedning. Derudover har Deluxe grillerne dobbeltlåg i sort porcelænsemalje med endestykker i rustfrit stål og aluminiumsinderlåg. Ligesom de har integreret termometer i låget og dobbeltdør i kabinettet til opbevaring af grilltilbehør. Desuden kommer de med ophængskroge på de to sideborde i rustfrit stål samt svingbare hjul, heraf et låsbart. Alle grillerne har elektronisk tændning.

5B Deluxe har både en sidebrænder til at koge og stege på samt den populære stegezone “Side Searing”i venstre sidebord. Denne stegezone giver ekstrem varme, hvorved der opnås de helt rigtige flotte grillstriber. Stegezonen er perfekt til at lukke porerne i kød og gør det muligt fx at grille en enkelt bøf, uden at skulle starte resten af grillen op. Searing sidebrænderen fås også på modellen Nexgrill 4B Deluxe.

 

Nexgrill Evolution

Evolution-modellerne har igennem de sidste par år været mindst lige så populære som Deluxe gasgrillerne. I Evolution gasgrillserien finder du nu  Evolution Infrared Plus 4B+.

Evolution har DIBS System: Direct, Indirect, Broiling & Baking and Smoking i kraft af de patenterede stegeplader. Alle Evolution-modeller er udstyret med DIBS stegepladerne, som er specialdesignet til mange forskellige kulinariske udfoldelser. Stegepladerne kan nemlig anvendes i et utal af forskellige positioner, som gør, at du både kan grille, bage, røge og stege dine kreationer.

Ligesom Deluxe har Evolution grillen elektronisk tændning og dobbeltlåg i porcelænsemalje med endestykker i rustfrit stål. Desuden integreret termometer i låget, kontrolpanel og to sideborde i rustfrit stål. I tilgift kommer: ophængskroge, dobbeltdør i kabinettet og fire svingbare hjul, heraf et låsbart.

Alle rørbrændere i grillerne er i rustfrit stål ligesom de vinklede flammetæmmere, som hjælper til en optimal varmefordeling.

 

Nexgrill Pillegrill & Planchas

Den forholdsvis nye OAKFORD Pillegrill 26′, som blev lanceret i 2022, giver dig rigtig “American BBQ” i din egen baghave. Med pillegrillen får du forrygende aroma til din slow grilling, ligesom du samtidig kan grille på traditionel vis. I 2022 og 2023 introduceredes plancha-grillerne Plancha 3B og Daytona 3B – Plancha, begge på gas. Førstnævnte er en bordmodel, hvor du kan stege alt fra fisk og kød til grøntsager, omelet, cowboytoasts, pandekager m.m. på den kraftige stegeplade, som er fremstillet i emaljeret støbejern og er meget rengøringsvenlig. Daytona 3B – Plancha er en større plancha med åbent kabinet på hjul. Denne plancha har også en stor stegeplade i emaljeret støbejern, perfekt til at kokkerere alt til måltiderne morgen, middag og aften. Daytona 3B – Plancha er udstyret med store sideborde, som giver ekstra forberedelsesplads, samt værktøjskroge, holder til køkkenrulle/stanniol og en aftagelig affaldsspand, så du har alt inden for rækkevidde.

Nexgrill Planchas

OAKFORD Pillegrill

Nexgrill Deluxe-serie med ProTouch System

Nexgrill Evolution-serie

Nexgrill Classic-serie

Nexgrill Fortress 2B & Nexgrill Transportabel 1B

Nexgrill Ora - Pizzaovn

Nexgrill Tilbehør

Transportabel 1B & Fortress 2B gasgrill

Nexgrill Transportabel 1B gasgrill er en minigrill, som er god til at tage med på stranden, i parken eller til festival. Ligesom den fint kan få en plads på altanen. Den transportable gasgrill er et godt alternativ til engangsgrillen, fordi den er let at have med, har foldbare ben og bruges sammen med de små gasflasker, som man kender fra campingture. Selvom grillen størrelsesmæssigt ikke gør meget væsen af sig, er der blevet plads til integreret termometer, et godt grillareal ligesom den leverer en god jævn varmefordeling.

Fortress 2B kan betegnes som en storebror til 1B, og her får man en tranportabel grill i støbt aluminium med brandrør i rustfrit stål, som gør den utrolig holdbar. Det er en lille rummelig gasgrill, der er perfekt til at tage med på tur eller bruge på altanen. Gasgrillen er også et rigtig godt alternativ til engangsgrillen.

Gasgrillen har elektronisk tænding, to brændere med P-formet brandrør og emaljerede støbejernsriste. De to brændere gør det muligt at arbejde med både direkte og indirekte varme. Desuden er grillen monteret med ben til bordbrug.

 

 

 

Nexgrill Ora – Pizzaovn

Et af de nyeste skud på stammen, er Nexgrill Ora – Pizzaovn. Pizzaovnen har et kompakt design med foldbare ben, der betyder nem transport og opbevaring. Den er primært konstrueret i aluminium med en manuel, roterende pizzasten i cordierit, som medvirker til at trække fugt ud af dejen og fordele varmen jævnt, så pizzakanten og bunden bliver sprød. Nexgrill Ora- Pizzaovn har indbygget røgkammer, så pizzaen kan få smag af trærøg.

 

 

 

Nexgrill Tilbehør

Når man griller kommer man heller ikke uden om grilludstyret. Enhver grillentusiast ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr i ordentlig kvalitet – det gør grillningen så meget mere en fornøjelse.

Der findes følgende Nexgrill tilbehør: Universal Rotisserie, Grillsæt m. tang og spatel, Grillbørste samt Pizzasten. Fra forår 2019 er sortimentet blevet udvidet med endnu flere tilbehørsdele, eksempelvis en stegt flæsk holder, steg- og spareribs holder, 3-i-1 grillbørste, rotisseriekurv, grillhandsker og hele det specialudviklede ProTouch tilbehør. Dette passer til ProTouch System på alle Deluxe modellerne. ProTouch tilbehørsserien består af 8 dele, hvor de forskellige dele passer ned i de runde indsatsringe på Deluxe grillristene. Du kan både tilkøbe ProTouch Wok i støbejern, Kyllingeholder, Støbejernspande eller Støbejernsgryde, Dual Plancha Plate, som er en dobbeltsidet stegeplade – også i støbejern-  hvor du både får en glat og en rillet side. Desuden indeholder serien en ProTouch Steakrist i støbejern med diamantmønster samt en støbejernspande til Deep pan pizza.

Bon-fire grilltilbehør i støbejern kan desuden også bruges på gasgrillen.

Nexgrill forhandles i Kvickly, udvalgte SuperBrugsen og på COOP.dk