Nexgrill

Hungry for different

Er du til en grill fuld af funktioner og tilberedningsmuligheder, er du helt sikkert til Nexgrill! Nexgrill er nyt, anderledes og nytænkende tillige med kvalitetsbevidst.

Nexgrill er et af Nordamerikas største og mest populære mærker inden for grill og tilbehør til grill. Det har sin naturlige årsag, da du i en gasgrill fra dette brand får mere for pengene end i nogen anden grill på markedet. Uanset om du skal grille til en stor familie og alle naboerne eller kun har behov for at grille til 1-2 personer, har Nexgrill en grill, der passer til dig.

Nexgrill tilbyder i 2021 en Deluxe-serie og en Classic-serie – begge med grillmodeller i forskellige størrelser og med forskellige features. Desuden indeholder sortimentet i 2021 modellerne Evolution Infrared Plus 4B og Gourmet 5B – begge med smarte og alsidige grillsystemer. Derudover fås to forskellige transportable bordmodeller i form af en 1-brænder og en 2-brænder, som er praktiske og nemme at have på altaner, i fritidshuset eller med ud i det blå. Desuden kan du supplere din grillning med diverse Nexgrill tilbehør.

 

Nexgrill Deluxe

I Deluxe-serien fås 3 modeller: 3B Deluxe, 4B Deluxe og 5B Deluxe. Hver især med 3, 4 eller 5 brændere. Fælles for Deluxe-modellerne er ProTouch System med grillriste i 11 mm porselænsemaljeret støbejern og indsatsringe i grillristene. Ringene giver plads til gryde, kasserolle eller pande eller et af de andre ProTouch tilbehørsdele.

Deluxe grillerne har også EVEN Heat System  med skrå flammetæmmere for optimal fordeling af varmen samt en keramisk bagbrænder. Bagbrænderen bruges især til hurtig opvarmning, pizzabagning og rotisserie-tilberedning. Derudover har Deluxe grillerne dobbeltlåg i sort porcelænsemalje med endestykker i rustfrit stål og aluminiumsinderlåg. Ligesom de har integreret termometer i låget og dobbeltdør i kabinettet til opbevaring af grilltilbehør. Desuden kommer de med ophængskroge på de to sideborde i rustfrit stål samt svingbare hjul, heraf et låsbart. Alle grillerne har elektronisk tændning.

5B Deluxe har både en sidebrænder til at koge og stege på samt den populære stegezone “Side Searing”i venstre sidebord. Denne stegezone giver ekstrem varme, hvorved der opnås de helt rigtige flotte grillstriber. Stegezonen er perfekt til at lukke porerne i kød og gør det muligt fx at grille en enkelt bøf, uden at skulle starte resten af grillen op. Searing sidebrænderen fås i 2021 også på modellen Nexgrill 4B Deluxe.

 

Nexgrill Evolution

Evolution-modellerne har igennem de sidste par år været mindst lige så populære som Deluxe gasgrillerne. I Evolution gasgrillserien finder du i 2021 den nye Evolution Infrared Plus 4B.

Evolution har DIBS System: Direct, Indirect, Broiling & Baking and Smoking i kraft af de patenterede stegeplader. Alle Evolution-modeller er udstyret med DIBS stegepladerne, som er specialdesignet til mange forskellige kulinariske udfoldelser. Stegepladerne kan nemlig anvendes i et utal af forskellige positioner, som gør, at du både kan grille, bage, røge og stege dine kreationer.

Ligesom Deluxe har Evolution grillen elektronisk tændning og dobbeltlåg i porcelænsemalje med endestykker i rustfrit stål. Desuden integreret termometer i låget, kontrolpanel og to sideborde i rustfrit stål. I tilgift kommer: ophængskroge, dobbeltdør i kabinettet og fire svingbare hjul, heraf et låsbart.

Alle rørbrændere i grillerne er i rustfrit stål ligesom de vinklede flammetæmmere, som hjælper til en optimal varmefordeling.

Transportabel Gasgrill – bordmodel

Nexgrill Transportabel Gasgrill er en minigrill i støbt aluminium, og med brandrør i rustfrit stål, som gør den utrolig holdbar. Det er en lille rummelig gasgrill, der er perfekt til at tage med på tur eller bruge på altanen. Gasgrillen er desuden et rigtig godt alternativ til engangsgrillen.

Gasgrillen har elektronisk tænding, to brændere med P-formet brandrør og emaljerede støbejernsriste. De to brændere gør det muligt at arbejde med både direkte og indirekte varme. Desuden er grillen monteret med ben til bordbrug.

 

Nexgrill Tilbehør

Når man griller kommer man heller ikke uden om grilludstyret. Enhver grillentusiast ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr i ordentlig kvalitet – det gør grillningen så meget mere en fornøjelse.

Der findes følgende Nexgrill tilbehør: Universal Rotisserie, Grillsæt m. tang og spatel, Grillbørste samt Pizzasten. Fra forår 2019 er sortimentet blevet udvidet med endnu flere tilbehørsdele, eksempelvis en stegt flæsk holder, steg- og spareribs holder, 3-i-1 grillbørste, rotisseriekurv, grillhandsker og hele det specialudviklede ProTouch tilbehør. Dette passer til ProTouch System på alle Deluxe modellerne. ProTouch tilbehørsserien består af 8 dele, hvor de forskellige dele passer ned i de runde indsatsringe på Deluxe grillristene. Du kan både tilkøbe ProTouch Wok i støbejern, Kyllingeholder, Støbejernspande eller Støbejernsgryde, Dual Plancha Plate, som er en dobbeltsidet stegeplade – også i støbejern-  hvor du både får en glat og en rillet side. Desuden indeholder serien en ProTouch Steakrist i støbejern med diamantmønster samt en støbejernspande til Deep pan pizza.

Bon-fire grilltilbehør i støbejern kan desuden også bruges på gasgrillen.

Nexgrill forhandles i Kvickly, udvalgte SuperBrugsen og på COOP.dk