Grill- og Serveringsbord - NYHED i 2024

Med tilberednings- og anretterplade i stål

Som en nyhed i 2024 lanceres Bon-fire Grill- og Serveringsbord med tilberednings- og anretterplade i rustfrit stål.

Bon-fire Grill- og Serveringsbord er kendetegnet ved et enkelt, nordisk design, der komplementerer ethvert terrasse- og grillområde. Grill- og serveringsbordet er tillige med praktisk også flot at se på og meget alsidigt i sin anvendelse. Det er velegnet både til at stille en bordgrill på, tilberede og anrette maden ved samt opbevare grilltilbehør, brænde og lignende.

Bon-fire Grill- og Serveringsbord har en god, stor bordplade og er udstyret med en rengøringsvenlig tilberednings- og anretterplade i rustfrit stål, hvor man kan forberede maden, lægge fra på, mens man griller, og anrette måltidet efterfølgende. Pladen kan på praktisk vis flyttes frem og tilbage på grill- og serveringsbordet, alt efter hvor man står ved bordet og ønsker at benytte den, hvilket giver mere fleksibilitet i udekøkkenet.

Bon-fire Grill- og Serveringsbord har et åbent rektangulært design, der også muliggør opbevaring i rummet under bordpladen. Her er et perfekt skjul for en gasflaske, som vil være gemt væk bag en plade og ikke skæmme terrassemiljøet unødigt. Ligesom der under bordpladen kan opbevares grilltilbehør, drikkevarer, krydderurter, brænde, eller hvad man ellers har brug for i udekøkkenet.

Ligeledes er grill- og serveringsbordet udstyret med et håndtag i rustfrit stål, der har flere praktiske funktioner: Det kan både fungere som redskabsholder takket være de medfølgende ophængskroge, ligesom det kan anvendes til ophæng af viskestykker og lignende. Samtidig bruges håndtaget, når man ønsker at trække eller skubbe for at flytte bordet. Når grill- og serveringsbordet skal flyttes rundt, rulles det nemt til en ny placering ved hjælp af de fire praktiske hjul med 360 graders rotation, ligesom de to låsbare hjul sørger for, at grill- og serveringsbordet bliver stabilt på stedet.

Bon-fire Grill- og Serveringsbord er udformet i robust pulverlakeret stål samt i rustfrit stål. Dimensionerne er: L 119 x B 61,5 x H 77 cm. Længde inkl. håndtag: 130 cm.

 

Serverings-ø til fest som til hverdag

Er det pizza-night, eller skal du og familien holde fest, er Bon-fire Grill- og Serveringsbord også super-anvendeligt. Maden kan arrangeres elegant på den store bordplade, hvor gæsterne let kan komme til retterne, fordi bordet nemt flyttes og placeres frit i rummet som en ø – ude som inde.

Når familiens pizza-bager skal jonglere med dej og lækkert pizzafyld, er der god plads til det hele på Bon-fire Grill- og Serveringsbord. Tilberednings- og anretterpladen i rustfrit stål er perfekt til at forberede pizzaerne på, takket være dens glatte og rengøringsvenlige overflade.

Ligeledes, når der skal kokkereres i haven på familiens bålkøkken ved Bon-fire 3-benet med rist, gryde m.m., er grill- og serveringsbordet et perfekt supplement. Her kan lægges fra på, opbevares ekstra brænde, service og grilludstyr.

Du finder Bon-fire Grill- og Serveringsbord hos udvalgte forhandlere fra foråret 2024.

Bon-fire Grill- og Serveringsbord er både praktisk, flot og alsidigt i uderummet